www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Andrei Mihalache

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

18 Good

About Bogdan Andrei Mihalache

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

2179 profile views
 1. Vand pedala deoarece nu mai folosesc deloc ampuri si am trecut complet pe digital, respectiv pe kemper. Functioneaza perfect si este aproape noua. Atasez poze cat de curand posibil.
 2. Am achizitionat pedala tot de pe forum. Pot sa spun ca am folosit-o de maxim 2-3 ori si intocmai din cauza aceasta o vand (pentru ca nu o folosesc). Totul functioneaza in regula si are velcro pe spate pentru a se lipi de un pedalier facut de proprietarul anterior. O sa atasez poze cat de repede posibil. Pretul este negociabil in privat.
 3. Procesorul a fost achizitionat de la Guitar Shop si a reprezentat principala mea "scula" pentru concerte (nu au fost multe, deci nu este extrem de uzat; prezinta o uzura normala). L-am folosit si acasa si in studio. Este foarte intuitiv si il dau doar pentru ca am trecut pe kemper, desi inca imi pare rau, deoarece dintre toate procesoarele pe care le-am avut, interfata acestuia mi-a placut cel mai mult. Eu am fost foarte multumit de el, iar daca doriti un procesor nu foarte scump chiar il recomand. Se poate folosi si prin 4-cable method doar pentru partea de efecte, bagandu-l in loopul unui amp (eu cel putin asa l-am folosit mare parte din timp). Contine o multitudine de efecte, majoritatea de pe piata BOSS, dar are si cateva replici de tubescreamer sau altele. Momentan sunt plecat din tara si nu am cum sa atasez poze, dar o sa o fac cat de repede posibil.
 4. De unde a fost chitara cumparata si cand anume? Ai pm.
 5. Am cumparat chitara acum 3 ani de la McMusic (http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/ibanez-jem70v-sfg-chitara-electrica-semnatura-steve-vai)si am fost foarte incantat de acest instrument. A reprezentat principalul meu instrument pentru concerte, studiu acasa si inregistrari, insa o vand deoarece am inceput sa am alte inclinatii muzicale (catre alte genuri: funk, fusion). Desigur, chitara este foarte versatila si isi face treaba excelent pentru ritmica agresiva, pentru lead, dar si pentru altele precum blues, rock clasic, etc. Am avut foarte multa grija de aceasta chitara si consider ca este o "scula" de calitate care nu isi va dezamagi urmatorul client, indiferent de locul in care va fi cantata. Chitara a fost reglata in mod regulat (aprox. de 2 ori pe an), iar acum este setata cu o actiune joasa. Astept mesaje si putem negocia!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.