www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrușcaiepuraș

Active Members
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andrușcaiepuraș

  1. Am rezolvat fără reset sau nivelare. Tot ce trebuia era un umidificator. Fața s-a uscat și s-a scufundat împreună cu tastiera. Acum a revenit,nu mai are nici un bâzâit.
  2. Bună, nu îți trebuie un profesionist. Sunt multe videouri pe youtube despre neck relief și setup. Ajustezi trussrodul doar dacă gâtul e perfect drept sau curbat înapoi. (dezsurubezi trussrodul în cazul ăsta, puțin cate puțin). Dacă vezi ca nu e cazul, ridici corzile ajustand suruburile din bridge, e simplu.
  3. E vorba de un Epiphone dove din 2013, până acum 2 luni a cântat perfect cu actionul destul de jos, așa cum se vede în poze. Recent însă, tastiera de la fretul 15 în sus a început sa se ridice și a început să bâzâie. Acum fretul 14 cânta aceași notă ca și pe 15, iar de la fretul 7 in sus bâzâie inacceptabil. Ajustarea truss rodului pentru mai mult relief nu funcționează, bâzâie mai puțin dar fretul 14 tot nu cântă. Ce e de făcut, cum ar repara cineva asta, cum opresc deformarea asta relativ bruscă? Mă tem că o nivelare nu va fi suficientă, dacă tastiera continuă sa se ridice. E o chitară la care țin mult.
  4. Cooley's reel cantata pe un bouzouki irlandez de la reghin
  5. https://www.facebook.com/groups/vanzari.second/permalink/2083400871756392/?sale_post_id=2083400871756392 Nu e pe olx dar asta vinde un squier de 500 lei nou pe 700 Postez in primul rand ca sa oferiti un moment de apreciere pentru cum sunt montate corzile
  6. Asta e freatbordul meu, nu e raritate. Am auzit de unii care pun un strat de lac pentru a schimba feel-ul, dar e o chestie de preferinta.
  7. https://www.zeedoshop.ro/produs_ernie-ball-2023-paradigm-super-slinky-9-42_34848_0 https://www.senia.ro/set-corzi-chitara-electrica-ernie-ball-paradigm-regular-slinky-10-46/46258-1 https://www.muzikia.ro/seturi-corzi-chitare-electrice/28869-ernie-ball-paradigm-beefy-slinky-11-54.html https://www.muziker.ro/search?q=Paradigm https://www.senia.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Paradigm&submit_search= https://kytary.ro/Search/?term=Paradigm
  8. Sigur sunt corzi metalice? Pe o chitara cu corzi de nylon corzile E, A si D sunt invelite intr-o sarma metalica, dar miezul este tot nylon, si pot doar sa para de metal. Se poate verifica observand capatul corzii, din cele de nylon se vede miezul facut din filamente albe.
  9. Cel mai bine ar fi sa iei cu 1000 un bass second hand de aici de pe forum si sa folosesti amplificatorul de chitara. La volum de apartament nu explodeaza nimic. Daca nu te tii de bass poti sa il vinzi tot aici cu acelasi pret si pierzi ZERO bani. Daca te tii de bass, ramai cu un instrument mult mai decent decat cortul ala si iti iei un amplificator ca lumea cu difuzor de 12 inci.
  10. Poti sa iti iei fara grija un boss katana 50 si nu vei mai avea nevoie de altceva. Suna bine, scoti 10 000 de sunete din el, cu softul lui de pe computer scoti 10 milioane de sunete, inregistrat direct cu usb intr-un d.a.w gratis suna perfect pentru coveruri. (Are simulari de cab pe softul lui) Poti sa canti cu el de la 0.5 la 50 de wati. Boss chiar sparge competitia. In softul lui poti sa folosesti tot felul de pedale de distorsie, toate phaserele, delayuri, cateva wah-uri si chiar si un noise gate. Boss 100 e mai scump, dar are mai multi wati, un presence, fx loop si 8 presetari personale in loc de 4
  11. Am inregistrat si eu ceva pentru prima oara si m-am gandit ca postand public ce cant m-ar determina sa ma mai imbunatatesc, asa ca zic bun venit criticilor si sugestilor Se canta piesa "ritual" de la Ghost pe un ltd ec401 cu un boss katana si o pedala de drive cu gainul la zero. Backing trackul vine din boxele computerului si totul e inregistrat cu telefonul.
  12. Fugi ca asta iti vinde cu 700 o chitara care e 500 noua..
  13. http://www.guitarshop.ro/husa-chitara-electrica-jackson-std-multi-fit-king-v-rhoads-kelly-warrior_p4000.html Ia in considerare si husa asta, eu mi-am luat-o pentru un jackson kelly si incape foarte lejer cam orice forma, o folosesc chiar si pentru o chitara bass. Ce e drept, se plimba umpic chitara prin ea.
  14. http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/bass-ro-5/electrice-ro/ibanez-gsr200b-wnf-chitara-bass Mi-am luat asta acum un an si o recomand. Poti sa scoti foarte multe tonuri din ea, are un gat fin si e usor de cantat pe ea, arata si traznet. (mai fain ca in poza) http://www.senia.ro/chitara-bass-electrica-washburn-taurus-t14/26370-1 Si asta e faina
  15. Ce face un amplificator sa fie specializat pe chitara electro acustica? Care este diferenta intre unul de electrica si unul pentru acustica, si dece ar fi unul folosit in defavoarea celuilalt?
  16. andrușcaiepuraș

    Bancuri

    Ce e maro și bățos? Un băț Îmi plac glumele astea
  17. Daca chitatra suna okay pentru apartament de ce vrei sa ii schimbi dozele? :/ As zice in loc sa dai banii pe doze mai bine sa ii dai pe un amplificator cu mai mult de 3w
  18. Ce s-a intamplat cu site-ul asta? Nu mai e . Era asa fain
  19. Spune-ne si ce muzica canti. Eu sunt curios pentru ca degetele mele aratator si inelar sunt mai batatorite decat mijlociul. La tine pe mijlociu e craterul cel mai mare. (eu cant cu multe power chorduri, metale de..)
  20. Arata genial. Poate ca si poza artistica o infrumuseteaza.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.