www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreidanescu

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

andreidanescu last won the day on September 13 2020

andreidanescu had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Targu Jiu

Recent Profile Visitors

2434 profile views

andreidanescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputation

  1. Chitara a fost cumparata in 2013, a fost cantata doar in casa. Prezinta cateva semne de uzura normala ce nu ii afecteaza functionalitatea (in principal cateva zgarieturi pe care am incercat sa le captez cat mai bine in poze). A fost recent setata/curatata. De mentionat faptul ca selectorul de doze a fost schimbat deoarece cel original s-a stricat, acum chitara fiind in perfecta stare de functionare. Specificatii: -baswood body/maple neck/rosewood fingerboard -constructie neck through -24 frets -emg 81/85 O vand deoarece vreau sa incerc alte chitari. Am gasit acelasi model de chitara pe Reverb la 600€ (https://reverb.com/item/1538597-jackson-kextmg-qm-kelly-electric-guitar), eu cer 2000 de lei negociabil. In ceea ce priveste schimburile sunt deschis la oferte.
  2. Problema este bugetul, toate amplificatoarele+cabinetele se incadreaza cam la limita in bugetul meu (nu mai mult de 2600 roni). Oricum, in viitor, cand o sa am bani, o sa schimb cabinetul, dar pana atunci Jet City 24S-ul cred ca o sa fie ok, tinand cont ca are difuzoare Eminence. Cred ca totusi voi merge pe Jet City 100HDM , tinand cont ca pe Thomman e inclus si intr-un pachet promotional.
  3. Salutare! Vreau sa imi cumpar in viitorul apropiat un amplificator nou. Cant in general metale grele (gen Cannibal Corpse, Death etc) si m-am gandit la urmatoarele 3 amplificatoare: Randall RG 1503+cabinet Peavey 412 EX Windsor Slant Jet City 100HDM+cabinet Jet City 24S Randall RT50H+cabinet Jet Cirty 24S Pe care mi-l recomandati?
  4. Curiozitatea iti e scuzata, am 16 ani.
  5. Scuza-mi exprimarea ), chitara mai potrivita pentru heavy metal, you get the point
  6. Salutare. In cautarea mea dupa o chitara pentru metal de nivel mediu, am dat peste aceasta http://www.guitarsho...vels_p2694.html Are cineva experienta cu ea? Pretul pare bun, are EMG-uri adevarate si floyd rose special, pe cand majoritatea din aceeasi categorie de pret au ori Duncan designed, ori EMG HZ. Ce pareri aveti despre ea? De asemenea puteti sa imi recomandati alte chitari mai metal in aceeasi gama de pret (2000-2400 ron)? Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.