www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreidanescu

Newcomers
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

andreidanescu last won the day on September 13 2020

andreidanescu had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Targu Jiu

Recent Profile Visitors

2089 profile views

andreidanescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

14

Reputation

 1. Chitara a fost cumparata in 2013, a fost cantata doar in casa. Prezinta cateva semne de uzura normala ce nu ii afecteaza functionalitatea (in principal cateva zgarieturi pe care am incercat sa le captez cat mai bine in poze). A fost recent setata/curatata. De mentionat faptul ca selectorul de doze a fost schimbat deoarece cel original s-a stricat, acum chitara fiind in perfecta stare de functionare. Specificatii: -baswood body/maple neck/rosewood fingerboard -constructie neck through -24 frets -emg 81/85 O vand deoarece vreau sa incerc alte chitari. Am gasit acelasi model de chitara pe Reverb la 600€ (https://reverb.com/item/1538597-jackson-kextmg-qm-kelly-electric-guitar), eu cer 2000 de lei negociabil. In ceea ce priveste schimburile sunt deschis la oferte.
 2. Dozele sunt cap-vm1 si cap-vm2 de la ibanez. Nu. Pentru mai multe informatii da-mi PM.
 3. Salut! Scot la vanzare acest RG721RW Premium. Chitara a fost recent curatata, setata, iar tastele polisate, acestea fiind intr-o stare buna, neavand nevoie de fretwork suplimentar. Are corzi noi de 10-46, actiunea destul de joasa, nu are fretbuzz. D.p.d.v. functional, chitara nu are nici un defect. Estetic, chitara prezinta cateva urme de uzura in special pe spatele corpului pe care am incercat sa le surprind cat mai bine in poze (de mentionat ca mai prezinta cateva zgarieturi mici pe care nu am avut cum sa le captez). O vand deoarece vreau sa investesc intr-un procesor de efecte. Chitara vine cu tot cu case. In ceea ce priveste schimburile, sunt deschis la oferte. Se poate trimite in tara/predare personala in Bucuresti.
 4. Problema este bugetul, toate amplificatoarele+cabinetele se incadreaza cam la limita in bugetul meu (nu mai mult de 2600 roni). Oricum, in viitor, cand o sa am bani, o sa schimb cabinetul, dar pana atunci Jet City 24S-ul cred ca o sa fie ok, tinand cont ca are difuzoare Eminence. Cred ca totusi voi merge pe Jet City 100HDM , tinand cont ca pe Thomman e inclus si intr-un pachet promotional.
 5. Salutare! Vreau sa imi cumpar in viitorul apropiat un amplificator nou. Cant in general metale grele (gen Cannibal Corpse, Death etc) si m-am gandit la urmatoarele 3 amplificatoare: Randall RG 1503+cabinet Peavey 412 EX Windsor Slant Jet City 100HDM+cabinet Jet City 24S Randall RT50H+cabinet Jet Cirty 24S Pe care mi-l recomandati?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.