www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Herciu Remus

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Recent Profile Visitors

2439 profile views

Herciu Remus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Salutari! Se cauta un tobosar pentru un proiect relativ suparat, dar destul de radio-friendly (pop cu breakdown-uri, cum ar zice unii) in Bucuresti. Cerintele ar fi confortul cu pedala dubla, posibilitatea de a repeta macar o data la doua saptamani (ideal saptamanal, dar suntem adulti, intelegem) si studiul pieselor inainte de repetitii (daca faci sala si ai tatuaje pe gat, putem face abstractie de ceva). Media de varsta e 25, deci ideal ar fi cineva apropiat de varsta (vrem sa ne doara spatele in mod egal cand caram sculele). Ca si influente, prefer sa raspund cu un exercitiu de imaginatie. E o sansa mare ca primele 10 trupe care iti vin in cap cand auzi cuvantul "poser" sa ne fi influentat. Piese avem deja (pre-productia gata) aproape cat de un setlist. Pentru intrebari/demo-uri/jam/"mortii vostri de coristi prosti", raspund oricand in PM sau la 0747143518 Doamne ajuta!
  2. Pret: 130 RON Localitate: Sfantu Gheorghe Contact: 0747143518 sau facebook Herciu Remus Link producator: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-boss-fs-6-footswitch_p481.html Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde footswitch Boss FS-6. L-am cumparat, dar nu e compatibil cu amplificatorul meu, asa ca sunt nevoit sa il vand. Are o problema (se vede din poze) la capacul de la baterie. Am capacul, dar e rupt unul din "dinti" si nu sta inchis, dar asta se poate remedia prin diferite metode. In rest, e perfect functional. Trimit oriunde, atata timp cat cumparatorul plateste transportul. In Sfantu Gheorghe, Brasov si Bucuresti (din Octombrie, daca nu se vinde pana atunci) il pot preda personal. Schimb (desi am dubii ca ar propune cineva) numai cu footswitch de Peavey Valveking. As prefera ca orice discutie sa fie purtata in privat. Imi e mai usor sa urmaresc si sa raspund.
  3. Seara buna. Sunt aproape student si mi-ar prinde bine o chestie pe care sa exersez la facultate. Un iRig si-ar face numai bine treaba la exercitiu,dar si pentru demo-uri.
  4. de Steve Vay nu sunt sigur..dar poate daca e semnata de Steve Vai ii creste pretul
  5. merge si la schimb cu un procesor + diferenta (dupa caz)
  6. Accept schimburi si cu alte amplificatoare pe lampi..+ diferenta de la mine,dupa caz
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.