www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fenderaru

Active Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  95%

Fenderaru last won the day on November 29 2018

Fenderaru had the most liked content!

Community Reputation

419 Excellent

About Fenderaru

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  targoviste

Other Information

 • Band
  GANG BAND
 • Gear
  STRATS,TELE,...GODIN MULTIAC NYLON DUETT....BUDDA SUPERDRIVE AMP..,FENDER 65 DELUXE BLACKFACE(JENSEN)...SR TECHNOLOGY JAM 150 BOUTIQUE ACOUSTIC AMP(MINI PA)..,MAD PROFESSOR SWEET HONEY DRIVE(HAND WIRED),MP BLUE DELAY, SM57,.SI ALTE ACARETURI....

Recent Profile Visitors

21,179 profile views
 1. Fenderaru

  vând Music Man Cutlass

  6500 !!!
 2. Fenderaru

  vând PRS Tremonti

  salut...un martin dc28e vrei pe prs? https://www.martinguitar.com/guitars/standard-series/dc-28e/ sau mai am ampuri (ca zici in anunt ca te ar interesa) fender custom 57 deluxe (hand wired calitate boutique) fender 65 deluxe (usa ) marshall jcm900 head plus cab)... reglam diferente daca te intereseaza ceva de mai sus
 3. Fenderaru

  vând Telecaster Brad Peisley

  32 mil cash only
 4. Fenderaru

  vând [EXPIRAT] Martin DC28E

  1250e cash only ; ma mir si eu de ce pret i-am facut ....de noi cam atat au ajuns sa coste multe chitare mexicane !!!
 5. MARTIN dread(cutia mare ce suna cel mai plin) cutway DC 28 (de la indicativul 28 in sus inclusiv incepand adevaratele chitare martin adica all solid woods cu back and sides indian rosewood iar topul solid spruce top,impanare solida vintage style si acea intaritura spate de tip romb (cunoscatorii de martin stiu la ce ma refer) https://www.martinguitar.com/guitars/standard-series/dc-28e/ Chitara prezinta zgarieturi si imperfectiuni estetice dar nimic sa-i afecteze structura de rezistenta ca altfel nu avea ce sa caute la mine chitara asta (adica nu crapaturi de frig,nu grif stramb ori plecat ,relipit,etc) Din tot ce am avut Gibson,Taylor,alte Martinuri,etc aceasta imi place maxim sunetul cald si plin de Martin fiind in urechea mea definitia a ceea ce trebuie sa sune o ecustica buna. 1450e only !!!
 6. Au plecat friedmanul si ts808HW De actualitate cel factory
 7. vand mașinițile !!! legendarul TS 808 HW (varianta hand wired,premium class,o dinamica axtraordinara) made in Japan TS 808 factory ,cunoscutul tube screamer ,foarte fain si acesta (diferenta intre cele doua fiind dinamica usor sesizabila a mainii drepte pe chitara iar ca sound cel hand wired usor mai basos iar ca si gain cel factory usor mai saturat) ....merg foarte bine si impreuna unul ca drive si unul boost aka fix cum folosea SRV Friedman OD ..o pedala geniala, cel mai bun marshall in a box probat si cantat de mine pana acum ,duce saturatia de la classic rock 70s,80s la cel mai agresiv in esenta soundul de marshall hot rod cu steroizi :))) TS808 Hand Wired (850 ron -14mil la thomann) TS808 Factory (550ron ..850 la thomann) Friedman OD ( 550....vreo 10mil la thomann)
 8. Fenderaru

  vând Music Man Cutlass

  Music Man Cutlass rosewood ,light premium alder,impecabil,modern spects (radius de 10 si medium jumbo frets,circuit noisless fara a compromite ori infunda tonul,nutul cu frictiune zero la fel si cordarul ,excelenta chitara in zona de covers,este practic chitara-strat de la music man care inginereste vorbind are in plus o serie de imbunatatiri mentionate mai sus.Am avut si Lukater 3 insa chitara asta a facut ca acel L3 sa plece ,cel mai fain model de la MM in opinia mea cutlassul. Stare impecabila,include hartiile si tocul original. In europa se vinde destul de scump dar in opinia mea face toti banii (este destinata sa fie folosita zilnic,work horse guitar !!!) https://www.andertons.co.uk/guitar-dept/music-man-cutlass-sss-trem-vintage-turquoise-figured-roasted-maple-maple-parchment-pickguard
 9. Fenderaru

  vând Telecaster Brad Peisley

  33mil ...!!!
 10. Legendarul Fender 65 Deluxe Made in USA (seria istorica blackface ca si twin reverb) Difuzor de 12 Jensen ,full lampi (plus lampi separate pt rectifier si reverbul pe arc),direct la prize europene 230, 22w dar are gura in decibeli sa acopere orice toba clasica(ca orice lucru de calitate consuma putini wati pierderi putine pe circuit si randament maxim in decibeli), excelent ampul in zona covers si cel mai bun raport putere in decibeli vis a vis de greutate !!! Impecabil,husa originala,plimbat la cantari numai cu masina personala . Mare ton ,mare amp ,laudat in toate rewiurile !!! Il folosesc in aceasta filmare:
 11. Marshall jcm 600 varianta head full lampi,made in England perfect pt rockul anilor 70,80 prize 230v direct, un amp excelent polivalent,60w,reverb si bucla de efecte. Ampul l-am folosit excelent sezonul acesta la covers !!!
 12. Fenderaru

  vând Telecaster Brad Peisley

  Este o editie aniversara japan ce a costat acum cativa ani 1200,1300e new ; acum acelasi pret il cer pentru varianta mexicana net inferioara . Am fost posesor si de tele Custom Shop de 3 ori mai scumpe si spun ca si asta-i in aceasi liga dar la un buget mult mai decent deci un deal foarte bun pt cine o salta. Made in Japan si upgrade de doze !!!!! 3400 ron !!!
 13. Fenderaru

  vând Gretsch Black Pheonix Brian Setzer

  Accept schimb 1 la 1 cu telecaster/stratocaster custom shop sau american vintage,artist series strat/tele +diferenta cash Chitara costa in 2015 3400e la thomann si este new condition (case original+certificat)
 14. Fenderaru

  vând Martin Jcpa4

  Rgc-ul este in primul rand o comunitate si apoi in subsidiar contine rubrica vanzari-cumparari Ma intereseaza chitara dar evident nu la pret de noua ca-i second ; nu vad de ce ar trebui sa vorbim neaparat in privat atat timp cat se pot oferi informatii utile si altor useri rgc si cam asta ar fi sensul wallului public de postari atata timp cat nu se bat campii si informatile au legatura directa cu vanzarea si respectivul produs....si apropo topul nu-i "adirondack" "Foarte probabil ca fatza sa fie din Adirondack si asta ar face-o si mai speciala. Oricum, la 8000 ron fara negociere ar fi un "best buy"
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.