www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alberto

Newcomers
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About Alberto

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Craiova

Other Information

 • Band
  Relevant Blur
 • Gear
  Chitara Clasica Clifton,Chitara electrica 3 doze single coil,Orga.

Recent Profile Visitors

2191 profile views
 1. Trupa de blues/alternative rock cauta basist. Date de contact: -PM -Postare in topic -facebook: https://www.facebook.com/midnightang3l
 2. Trupa de blues/alternative rock cauta solist/a pentru compozitii proprii si coveruri. contact: alberto_stefi94@yahoo.com prin PM sau pe facebook https://www.facebook.com/midnightang3l
 3. Pret: 650 RON Localitate: Craiova Contact: alberto_stefi94@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand una bucata copie Les Paul.Chitara este un "Ibanez" Les paul,o chitara destul de promitatoare cu un sunet bun si la un pret ieftin. Chitara vine cu un set de corzi elixir cumparate acum maxim o luna,si un strap tot de la ibanez. Pretul este 650 Ron iar transportul si-l plateste cumparatorul.
 4. Pret: 0 RON Localitate: Craiova Contact: alberto_stefi94@yahoo.com Stare: Proasta Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar una bucata chitara acustica intr-o stare proasta pentru a o restaura si a o dona celor care au nevoie.Pretul sa fie pana in 100 ron(chiar mai mic daca se poate)
 5. Mhm am eu un http://www.gsmarena.com/lg_gd510_pop-2949.php Doar ca n-are wi-fi lasa-mi PM dc te intereseaza
 6. Te intereseaza o vermona sandy? http://forums.rgc.ro/topic/98398-orga-ieftina/
 7. Foamete mare de muzicieni in craiova vad....totusi,cineva interesat de un proiect blues? :-?
 8. Alberto

  vând Orga Ieftina

  fan curier/posta romana
 9. Alberto

  vând Orga Ieftina

  Am uitat sa mentionez problemele: Nu-i merge ultima clapa(cea mai subtire) Iar 3 dintre ele se aud mai incet,nu ma pricep nu stiu de ce(poate pt ca am folosit o printr-un amp de chitara si trebuie umblat la frecvente) In rest nu are alte probleme. Pretul este oricum negociabil.
 10. Alberto

  vând Orga Ieftina

  Pret: 130 RON Localitate: Craiova Contact: 0728658543 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand orga Vermona Sandy,nu are ton de pian.Are vibrato.
 11. Pret: 50 RON Localitate: Craiova Contact: 0728658543 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand amplificator de chitara ELEKA EG 10-J(od) stare buna,i-am inlocuit carcasa cu una de pe un ibanez.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.