www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreimetal

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Other Information

  • Band
    No Antidote(Alternative Rock)

Recent Profile Visitors

4364 profile views

andreimetal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Preamp pe lampa pentru bass. Starea lui este una buna iar ca si sunet, are o definitie proprie si adauga un plus de claritate. Vine cu tot cu alimentator:).
  2. Stiu, dar este pentru bass. Rog un admin sa-mi mute thread-ul daca sta mai bine la amplificatoare ! Ms anticipat!
  3. Pret: 350 RON Localitate: Craiova Contact: 0729077337/zuica.andrei@gmail.com Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Headul prezinta urme de uzura, si anume: -Zgarieturi pe colturi + maner + materialul s-a scamosat; -Lipseste capacul mini-butonului de -6db (voi incerca sa gasesc unu la un magazin de electronice) -Jackul de return a fost schimbat: din cauza unui mic incident la un concert (cineva a luat cablurile in picioare) am fost nevoit sa schimb mufa. Din pacate, jackurile existente pe acest model de head sunt ceva mai mici decat cele gasite in comert pe la noi, iar electricianul care a schimbat mufa a fost nevoit sa ii taie capul celei noi pentru a putea fi folosit return-ul in continuare. Probabil pe thomann, amazon sau ebay se va gasii o mufa asemanatoare. Cu toate acestea, headul este in stare perfecta de functionare. Daca timpul imi permite, voi trage cateva sample-uri cu el in zilele ce urmeaza. Acestea fiind spuse, pentru ca a fost umblat in el si pentru micile probleme care le are, pretul este de 350 RON negociabil. Contact: zuica.andrei@gmail.com 0729077337 Poze aici: https://www.dropbox.com/sc/ppsao6qvud7f7kr/AACBGYe9cje8ToevhFvo6ANda Cateva specificatii: Output: 250 Watts Ohms: 4 ohms Channels: 1 Channel Features: -6dB Input Pad (for High Output Basses) XLR Line Out Jack for Recording or PA Feed Mute Switch Tuner Output Effects Loop Headphone Jack Input volume (to set proper incoming level) Compressor (fixed threshold, adjustable ratio) Contour (a variable scoop applied to the MID section for slap style playing) Bass, Low and High Semi-Parametric Midrange (Freq / Level), Treble XLR output with Level control, PRE/POST switch and Ground Lift switch
  4. Pret: 200 RON Localitate: Craiova Contact: 0729077337 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde o bucata de Behringer Thunderbird BX108 de 15 watts. Combo-ul a stat o foarte lunga perioada de timp la sala de repetitii degeaba pana am decis sa il gazduiesc in casa unde cam la fel, a stat degeaba. Este in stare perfecta de functionare insa prezinta cateva urme de uzura, puteti vedea si in poze; Cateva specificatii: 15 Watt Bugera speaker 3 Band EQ CD input Line in/Out Metronome Headphone Jack Rugged high quality components Pret: 200RON POZE: https://www.dropbox.com/sc/zc12jhuksmvu9eb/AACrcysMAPXUVYuZyna5YxpPa#/ Un mic review gasiti aici: http://miniampreviews.com/behringer-thunderbird-bx108/
  5. Salutare tuturor ! Trupa No Antidote(Alternative-Rock) din Craiova cauta chitarist experimentat pe scena sau in afara ei pentru compozitii proprii si cover-uri. Avem nevoie de un chitarist care sa aiba foarte mari tangente cu Rockul Alternativ, Indie-ul, Nu Metalul, Stoner Rock-ul. Un avantaj extrem de mare constituie echipamentul (chitara,amp,pedalboard/procesor/rack sau orice fel de stack), timpul dedicat repetitiilor, disponibilitatea pentru concerte, seriozitatea si vointa, dorinta de a evolua! Excludem din start chitaristii de metal. Ne place genul, toti din trupa il ascultam, insa cantam altceva de destul de mult timp. Asa ca daca iti plac metalele, insa sti sa canti si ce am mentionat mai sus, esti binevenit ! Nu trebuie sa fie neaparat din Craiova, insa daca este din alt oras, zilele stabilite pentru repetitie, trebuie sa fie respectate. In Craiova, detinem propria sala de repetitii, deci loc exista, important e sa fie timp. Daca se gaseste cineva interesat din alt oras, si treaba va merge bine, suntem dispusi sa facem si noi deplasari in acel oras pentru repetitii. Concerte sunt, slava Domnului, asa ca vrem SERIOZITATE MAXIMA ! Despre trupa nu o sa dau prea multe detalii aici. Ne gasiti la: http://www.facebook.com/noantidoteband ,iar cine este interesat, va rog nu ezitati sa ne contactati la: 0729077337, andreimetal@yahoo.com sau chiar aici ! Numai Bine !
  6. De schimburi esti interesat ?
  7. Mersi tuturor pentru replay-uri. Ne-am apucat de lucrat la piese si cred ca o sa incercam pana la urma mai multe variante. Cu metronome-ul nu cred ca va fi o problema, pentru ca noi am creeat tot back-ul in computer cu diferite minunatii de softuri iar acolo unde sunt tempouri diferite, evident il schimbam. Chestia cu metronome-ul e pana la urma relative ... probabil vom merge cu ea 1 luna, 2 - 3 pana ne intra totul in mana. Cat despre ce zicea karpi in legatura cu dinamitatea piesei, vom incerca sa gasim o solutie in care sa facem sample-urile sa ne urmareasca, ci nu noi pe ele. Ideea asta se poate face cu o chestie de genul: korg emx1 (http://www.youtube.com/watch?v=9jGMI05AQy0) => asta e umpic mai de bebelusi, insa asta: e profii ! Pana atunci, terminam melodiile si o sa revin cu impresii despre fiecare metoda pe care o voi incerca, sa stie si altii pe viitor in caz ca una nu e buna sa nu se mai chinuie! Thx up !
  8. Salut tuturor! Nu sunt prea activ pe aici asa ca nu stiu daca am postat unde trebuie sau nu. Daca nu, rog un moderator sa imi mute topic-ul, cu scuzele de rigoare. Problema sta in felul urmator: Avand in vedere faptul ca e din ce in ce mai greu sa gasesti instrumentisti dedicati, in una din formatiile in care cant am decis sa ne bagam pe spate sample-uri de clape. Momentan formatia are: 1 chitara electrica, 1 chitara acustica care intra pe anumite parti, bass si tobe. Pana acum toate bune. Pe scurt, treaba cu sampleurile e in felul urmator: pentru melodia X, avem o bucata de Y minute cu motronom pe ea pentru toate tempourile din melodie, pe deasupra careia sunt si sampleuri cantate de pe un player,laptop samd. Insa la concerte doar nu o sa bag in boxe sample-urile cu tot cu metronom, asa ca, asta e intrebarea ... ce e de facut? Stiu ca o varianta ar fi ca pentru live sa scoatem metronomul si sa bagam sample-ul simplu. Insa de exemplu la o trecere sau la o rupere de ritm, daca tobaru pierde 1 fractiune de secunde se pierde tot.Sincer sa fiu nu ii sta in fire sa piarda insa vreau sa fiu eu sigur ca totul este in regula. Am vazut la multe trupe chestia asta: tobarul avea in casti metronomul cu sample-urile si pe fata era decat sample-ul. Daca stie cineva, va rog dati-mi un nume de program si de o placa de sunet care sa scoate 2 melodii in acelasi timp, sau dati-mi o idee de alta tehnica. Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.