www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ciprian87

Newcomers
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    TBand
  • Gear
    Cort A5

Recent Profile Visitors

1566 profile views

ciprian87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Vand pedale efecte diverse MOOER looper 150 RON EBS multicomp 450 RON MXR Bass overdrive 500 RON Pedalele sunt cumparate la inceputul anului. Vreau sa fac loc altor instrumente. Am renuntat la chitara si stau degeaba in apartament.
  2. Vand amplificator Ampeg PF350 Bass si cabinet Peavey Tour 410. Revin cu poze.
  3. Salut, Se vinde bassul din poze. Bassul il am de 2 ani cumparat de la Senia. Il vand pentru ca vreau sa fac loc altor instrumente.
  4. Dupa parerea mea Line6 Relay G30 https://www.soundcreation.ro/sisteme-wireless-pentru-instrumente-cid357/line6-relay-g30-id17635.html Sunt si modele mai ieftine ca G10. Uite un review:
  5. Multumesc, chiar ma gandeam cum sa ii fac un faceplate decent.
  6. Multumesc. Am ceva experienta cu electronica, dar mai mult spre digital, microcontrolere, etc. Acesta este primul amplificator pe care l-am facut, ma bucur ca am ales tuburi. Am invatat multe din acest build si va multumesc pentru ajutor si sfaturi. O sa incerc sa inregistrez si ceva monstre sunet, desi nu am un setup bun de inregistrat.
  7. Dupa sute de injuraturi si nopti nedormite va prezint primul meu amplificator pe tuburi: O sa revin si cu sunete imediat ce fac curat pe aici. Pot sa zic ca nici nu se compara cu amplificaorul pe care il am cu MOSFET. Sunetul este total diferit si mult mai placut, pentru mine cel putin.
  8. Eu l-am cumparat de la TubeTown costa cam 30 euro. Poti gasi si mai ieftine la diferite dimensiuni. Eu am avut nevoie de ceva la 40 cm lungime si 20 latime. Cateva poze cu ampul:
  9. Multumesc pentru sfaturi. Pe viitor o sa incerc sa folosesc alta contructie pentru PSU. Intre timp am mai lucrat putin la sasiu si la bareta de componente.
  10. Prima parte din build. Layout si PSU Am dat o parte din gauri, maine le dau pe restu (Nu vreau sa-mi trezesc vecinii ).
  11. Acum le-am cumparat.... Poate nu o sa fie singurul amplificator pe care il fac. Am primit coletul azi. Maine tot este liber incep sa il montez.
  12. Da, acela este: 8 - 35 pentru gaurile mici 3 -10 am deja.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.