Alex Ciobanu

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About Alex Ciobanu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Prahova

Other Information

 • Scule
  Electrica: replica Gibson SG ~1992
  Acustica: Reghin ~1994
 1. Salut, ma intereseaza corzile de clasica. Trimiti cu posta?
 2. vând /schimb Epiphone G-310 Lefty

  Up! Se adauga si un hardcase Epiphone.
 3. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Da, mai inguste, exact! http://3.bp.blogspot.com/-kZt-ROOntmA/TyzjUfa0KKI/AAAAAAAABRo/sKLdjP4XLak/s1600/jimmy-page-3.jpg http://www.custom-guitar-straps.net/wp-content/uploads/2012/03/Slash.jpg http://www.zmemusic.com/wp-content/uploads/2007/07/velvetrevolver_slash.jpg ?
 4. vând Strap-Uri Piele Naturală Italiană

  Mai subtiri poti confectiona?
 5. schimb Donez Pentru Proiecte

  Viniluri cu rock?
 6. schimb Donez Pentru Proiecte

  @igorr, eu iti zic ca sunt in Bucuresti, iar tu spui "Ma asteptam la mai multa miscare cu capitala."? Nu stiu dupa ce criterii ai facut selectia, dar probabil ai sarit peste postul meu, sau cel putin asa as vrea sa cred. In fine, urmatorii proprietari sa le stapaneasca sanatosi!
 7. schimb Donez Pentru Proiecte

  Salut. Foarte respectabila intentie Momentan sunt in Bucuresti. M-ar interesa gatul scalopat si macar o doza sa schimb la Flame strat-ul meu si le pot dona pe cele originale dupa ce le dau jos. Ce zici?
 8. vând /schimb Epiphone G-310 Lefty

  Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti/Ploiesti Contact: 0726174889 Link producator: http://www.epiphone.com/Products/SG/G-310-(LH).aspx Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb cu bas un Epiphone G-310 pentru stangaci.
 9. Am sa operez cu atentie :-D Totusi mai am o nelamurire: una are gravat pe spate "F" iar cealalta "R" si "H" (pe suportul metalic ma refer, de'o parte si e alta a logoului Epiphone). Ce'i cu literele alea? De la F-spaced nu cred ca e pentru ca cea cu "F" are distanta chiar mai mica intre suruburi! :-/
 10. Salut! Cei care aveti experienta cu dozele Epiphone: am 2 humbuckere ambele pentru neck aparent, 57CH(G) scrie pe spatele lor. Ce imi recomandati, sa le las capacele sau sa le dau jos si sa curat ceara? Personal as prefera sa le dau jos din motive estetice
 11. vând Jack&danny Les Paul Standard Cherryburst

  Salut! Caut sa o dau pe bani, sorry!
 12. vând 3 Doze Seymour Duncan

  Sold! Thanks RGC!
 13. vând Jack&danny Les Paul Standard Cherryburst

  Aaaaand up!
 14. vând 3 Doze Seymour Duncan

  Pret: 0 RON Localitate: Ploiesti Contact: 0726174889/x_zone_alex Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 3 doze SD in stare perfecta. Una humbucker/trembucker si doua single coil, negre. 1 x JB TB-4 ................... 200 lei 2 x STK-S1N ................. 150 lei/buc.