www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

unyk0rn

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About unyk0rn

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Band
  Bridges
 • Gear
  Fender Jazz Bass, Fender P Bass Highway one, Fender Limited Edition Sandblasted, Ibanez BTB.

Recent Profile Visitors

3880 profile views
 1. Am nevoie o chitara (fata/băiat) pentru trupa de Mash-up/covers din București, disponibilitate: 2 repetiții pe săptămână. Stil predominant> Funk/Blues/Soul/Rock. Cerințe> creativitate, creativitate, creativitate & commitment. Deținem full Rig, echipamente și sala proprie & proiecte on-going. Detalii în privat.
 2. Pret: 600 Euro Localitate: Bucureti Contact: pm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Hello all, Sunt nevoit sa ma despart de prietenul meu de studiu, pentru ca strang bani pentru un Rick. Basul este fabricat in 2008, eu il am din 2013, de la MCMusic, fiind primul proprietar. A fost cantat numai in casa, iar din poze se poate observa ca am inca plasticele de protectie pe capace. Este un instrument impecabil, bine intonat, fara defectiuni sau alte "afectiuni". Basul va pleca cu un Gigbag Fender deluxe nou. Pretul este de 600 Euro, negociabil. Nu il schimb decat cu un Rickenbacker 4003, pentru care sunt dispus sa achit diferenta... ) specs Neck: 5-piece Maple/Bubinga Body: Mahogany body/ Poplar Burl top Frets: Medium frets Fingerboard: Rosewood Inlay: Abalone dot inlay Bridge: Mono-Rail II bridge Neck pickup: Bartolini MK2-5-F passive humbucking Bridge pickup: Bartolini MK2-5-R passive humbucking EQ: Bartolini MK-2 (BTB) Controls: Volume, Bass Boost/Cut, Balance, Mid Boost/Cut, Treble Boost/Cut
 3. Vand un procesor de bass foarte versatil. Nu are alimentator. Aspect si functionalitate 10/10. 550 lei
 4. Pret: 100 Ron Localitate: Bucuresti Contact: pm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi 100 lei Nefolosit.
 5. Cauta pe situri chinezesti...gasesti la 300 de $...dar o sa iei doar de poza. Mai bine strangi cu dintii si iti iei un Ric, pe care probabil o sa il tii .... http://rebonguitar.en.made-in-china.com/product/gednvVwTLSpb/China-5-String-Rickenbacker-Style-Electric-Bass-Guitar.html la un mic search... Ar trebui facut un topic special pentru iubitorii de Ric!
 6. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742350850 Link producator: http://www.thomann.de/ro/roland_vh11_v_drum_hihat_pad.htm Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi 1000 RON De vanzare Fuss - Roland Vh-11 V Drum Hi-Hat http://www.thomann.de/ro/roland_vh11_v_drum_hihat_pad.htm
 7. Pret: 250 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742350850 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare drumdial. Tobele tale vor suna mai bine !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.