www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

anapei

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About anapei

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

2921 profile views
 1. Vând setul de doze stock de pe un Fender Classic Series '65 Mustang (japonez din 2006, nu găsesc mai multe specificații). Dozele sunt în stare perfectă, însă unul dintre capace lipsește. Se dau cu tot cu switches (plus piulițe, șurubele), dacă le vrea cineva.
 2. Vând set '57 Classic / Classic Plus, intacte, celebre și super. Nickel covers, vin cu tot cu ramele crem de LP dacă le vrea cineva.
 3. Vând acustică dreadnought Fender F1000, cumpărată acum 3 ani de la Guitar Shop, am dat aprox. 800 lei pe ea. Din câte îmi dau seama, modelul nu se mai fabrică. Este în stare foarte bună, nu prea a fost cântată, are doar câteva mici zgârieturi abia vizibile (atașez poze). Sună, arată și se cântă super pentru gama ei de preț. top : lemn laminat de molid spate si laterale : lemn de mahon forma grif : C tastiera din lemn de trandafir radius : 300 mm bridge : viking vintage 20 grosime nut : 42,9 mm scala : 643 mm mecanisme : chrome headstock in stilul anii ’70 Fender finisaj : polish natural
 4. Vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC!
 5. Imi pare rau dar nu sunt interesat.
 6. Încã la vânzare. Hai sus, hai sus!
 7. Pret nou: 1000 RON. In magazin este 1795. Sariti pe el!
 8. Salut, m-ar interesa MXRul. Poti sa imi dai un PM cu un numar de telefon sau ceva?
 9. Vand procesor DigiTech GNX 4 in stare foarte buna. Nu are nicio problema, il dau pt ca am inceput sa trec pe pedale si nu il mai folosesc. Acum nu mai este in productie, dar acum cativa ani a fost cap de serie in gama de procesoare DigiTech. Stie sa faca o droaie de chestii, are o multime de combinatii posibile de tonuri, drum tracks, poate fi folosit ca preamp de microfon, are iesire de linie si iesire XLR, 8 track recorder, conexiune USB, etc. Dau bonus la el pachetul MFX SuperModels, care ofera niste tonuri mult peste cele din fabrica. Se gaseste la Guitar Shop cu 1795 RON, eu il vand cu 1200. Il dau cu tot cu alimentator, card de memorie, etc. Ma intereseaza si schimburi cu pedale, pedale plus diferenta, s.a. Contact PM. Reviews aici si aici. Poze: Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.