Manu Savu

V.I.P.
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

120 Excellent

About Manu Savu

 • Rank
  -
 • Birthday 29/11/1967

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Nume
  Manu Savu
 • Trupa
  Crossing Eternity

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCsAfRMmLN--GV8-6sdfC25w

Recent Profile Visitors

5,156 profile views
 1. Este cel mai tide, muzical si versatil din gama dual/triple/Road King rectifier pe care am cantat!
 2. vând [EXPIRAT] EVH Wolfgang Special Stealth

  Am pus direct ultimul pret, va rog nu mai insistati cu negocieri si schimburi!
 3. Vand EVH Wolfgang Special Stealth! Chitara a fost cumparata luna trecuta de la Thomann, este practic noua si suna beton, cu precizarea ca am filmat un videoclip cu ea si pe spatele chitarei, asa cum se poate vedea si in poze, s-a zgariat matuirea (nu vopseaua) din cauza pantalonilor mei de piele si a curelei cred. Ptr cei care nu stiu este facuta de Fender/ Mexic. Are corzi noi EVH 09/46. Pretul este fix 700 de euro sau 500 euro si pastrez dozele! Nu ma interseaza nici un schimb, va rog nu insistati! PM ptr cei interesati.
 4. Vand Peavey 6505+! Ampul este practic nou, l-am cuparat de la MC Music vara trecuta si l-am folosit sa trag cateva trakuri de heavy riff in studio, practic nici 3 ore in total. In rest a stat depozitat doar in studio. Nu mai pun poze, gasiti pe net destule, cum spunema este nou... Vine desigur cu pedalierul sau midi. Pret fix 3500 Ron. PM va rog.
 5. Vand Marshall JCM 900, varianta de 50W cu reverb! , un model mai vechi si mai bun decat ultimle incarnari de JCM 900. Chiar si asa ampul a fost modat, in sensul ca i -au fost schimbate profesional de Sorin mizeriile alea de condensatoare de "3 lei" si i-a pus orange dropsuri. Ampul suna foarte bine dupa schimbarea condensatoarelor - acel top de "fuzzy" caracteristic ampurilor Marshal moderne si nu doar Marshall, (din cauza condensatorelor cheap pe care le pun cu generozitate in ziua de azi mai toti producatorii de ampuri) a disparut, in fapt suna in aceeasi gama cu cele doua JCM-uri 800 ale mele vintage, dar cu un plus de gain fata de ele - JCM 900 fiind by default mai hot putin. Ampul in ciuda ca nu mai este chiar "tinerel" arata bine si din punct de vedere estetic. In preamp are ECC -uri branduite Marshall, iar in final are Tad - unele din prefereatle mele ca aduc ca sound cu Mullard XF 2 vintage. Una peste alta personal il prefer cu ochii inchisi ca sound oricaruri model de Marshall modern de genul JVM, TSL, etc. Nu sunt interesat de schimburi. PM va rog.
 6. Vand set SD JB si Jazz! Pret fix 500 Ron! Se vand doar impreuna! PM va rog
 7. vând [EXPIRAT] EMG 81/85 combo

  Vand set EMG 81/85. Pret fix 500 Ron! Le vand doar impreuna! PM va rog!
 8. Cumpar Lexicon PCM 70 stare perfecta de functionare si desigur neumblat in el! Nu ma interseaza alt model!
 9. Basist Rock/Metal wanted

  se poate inchide, multumesc! sorry locul s-a ocupat!
 10. Alegere Gibson les paul bun - dilema

  Ok uite ce iti pot spune eu bazat pe experienta proprie de peste 30 de ani cu LP-urile. Personal nu gasesc relevant chamber vs solid din start. Am intalnit chtare senzationale in ambele variante si de asemenea am inatlnit chitare mediocre sau chiar proaste in ambele variante. Nici anul nu este neaparat relevant, am avut d eex Gibson din 70 care suna mai sarac decat un custom shop facut in zilele noastre... totusi ce iti pot spune, modele custom shop historic vos, personal nu am intlanit o chitara care sa sune prost printre ele, in fapt absolut toate modele custom shop historic vos care mi au trecut prin mana sunt chitare exceptionale. Sunt cele mai consecvente modele pe care am cantat in materie de a suna senzational. In rest.... este pe cautate si dincolo de orice prejudecata, cum spuneam am intalnit ch bune si mai putin bune din toate categoriile high end, mai putin cele despre care am facut referire mai sus si care sunt the best money can buy, asta desigur dincolo de mai stiu eu ce Gibson lp original din '59...
 11. Caut basist rock/metal cu experienta! Este important evident sa cante bine genul asta (mai ales ca eu nu cant nici odata cu un al doilea chitarist), sa aiba un look credibil, sa aiba scule serioase de bass, sa poata participa la repetitii, filmari si in special concerte - aici(mai rar) si in strainatate. Se canta doar piese proprii si btw exclud din start orice idee de colaborare cu oportunisti care nu au nici o legatura serioasa cu stilul acesta de muzica si way of life! Nu ma interseaza daca esti sau nu din Buc. atat timp cat poti sustine activitatea de mai sus atunci cand este cazul. PM pls, aici intru ff rar!
 12. Cumpar TC Electronic Flashback Delay versiunea clasica cu un singur switch! Nu sunt interesat de versiunile x3 sau x 4, mini nici atat!
 13. V TC Electronic The Dreamscape John Petrucci Signature Modulation Effects Pedal - nefolosit, nou in cutie 600 Ron Chorus, Vibrato, Flanger!
 14. Schimb Peavey 6505+ (footswitch 3ch + effects loop)- nou nout, cu Marshall JCM 800 2505! Peavey este nou nout, l-am cumparat asta vara de la MC Music si nu a fost cantat nici macar o jumatate de ora (in studio sau live), a stat doar backup in studio ptr cele 2 main ampurile mele. Nu are cutia originara de carton ptr ca l-am luat direct din magazin MC Music din centru iar ambalajul il aveau in magazie in alta parte si era ridicol sa astept dupa un carton... Nu ma interseaza un alt schimb in afara de JCM 800 2505 !