www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DJD

Active Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DJD

  1. Schimb Amplug Metal, achizitionat in 2011, cu Vox Amplug AC 30 sau Vox Amplug Classic Rock.
  2. Chitara s-a dat. Noul proprietar sa o stapaneasca si sa o cante sanatos!
  3. Pret: RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.fender.com/en-RO/guitars/mustang/classic-series-65-mustang-rosewood-fingerboard-daphne-blue/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Schimb Fender Classic Series '65 Mustang, Crafted In Japan in anul 2005-2006 cu o chitara Gibson, preferabil Les Paul Junior, Special sau seria Tribute cu doze P-90. Putem negocia si alte variante. Chitara a fost achizitionata de pe forum si prezinta urme de curea, obisnuite si 3-4 dinguri in vopsea, prezentate in fotografiile de mai jos. Maneta de la tremolo lipseste, asa fiind achizitionata, si capacul de la doza de bridge l-am dat eu jos, pierzandu-l pe undeva. Prefer varianta cu schimbul si exclud trimiterea prin colet.
  4. + 2 Grolschuri si ai si un strap-lock ieftin si foarte bun.
  5. http://www.thomann.de/ro/kramer_guitars_baretta_special_vw.htm http://www.thomann.de/ro/kramer_guitars_84_baretta_red.htm
  6. Nu știu dacă au mai întâlnit și alții problema, dar nu pare a funcționa player-ul. Ai putea încerca să uploadezi altfel fișierul. Spor la compus și la organizarea unei trupe, că dacă astea sunt influențele, abia aștept să ascult muzica voastră.
  7. Las-o pe asta cu vârsta. Say what you mean, mean what you say and add a back-beat to it ...
  8. Equipment Guitars Gibson Buckethead Signature Les Paul Gibson SST[48] Gibson 1969 Les Paul Custom[49] Custom built Jackson Doubleneck[50][51] Custom built Jackson Y2KV Vigier Excess Indus 4-String Bass[48] ESP M-II Ibanez Rocket Roll II Effects BOSS TU-3 Chromatic Tuner BOSS DD-7 Digital Delay BOSS NS-2 Noise Suppressor[48] DigiTech Whammy II VOX V847 Wah DOD FX25B Envelope Filter Line 6 FM4 Filter Modulator Electro-Harmonix Micro Synthesizer[52] MXR Phase 90[48] Amplifiers Mesa Boogie Triple Rectifier head Mesa Stiletto Trident head ENGL Powerball head Marshall JVM410H head Bogner Uberschall head Peavey 5150 head Matt Wells 17½-watt head wired through a Harry Kolbe 4x12 cab[52]
  9. Mustang-ul ma bate la cap sa strang niste bani de o amplificatie mai decenta )
  10. Deci acesta este Stratul acela. Sa il stapanesti sanatos si sa il canti cu placere
  11. Un lucru interesant ar fi sa acordezi partea fretless ca o mandolină, desigur ținând cont de câtă tensiune poți pune pe gât și astfel stabilindu-ți un acordaj.
  12. Poți încerca și dozele Tony Iommi Signature de la Gibson. http://www.thomann.de/ro/gibson_tony_iommi_cc_pickup_humbucker.htm
  13. http://forums.rgc.ro/topic/76742-vand-prs-ce24-fabricat-in-1994/ Uitasem să atașez link-ul.
  14. Nu e chiar bridge fix si set neck, dar seems pretty good. Merita sa incerci si sa vezi ce si cum este cu chitara asta.
  15. DJD

    Esp Ltd Ec-330

    Cumpără PRS SE-ul și Vox-ul și îs foarte ok. Îți faci treaba cu ele foarte bine.
  16. Am scris greșit. Îmi asum erata. Straturile mexicane vroiam să zic, dar tocmai studiam linia nouă Fender American Vintage și le-am încurcat.
  17. http://guitarshop.ro...us.php?pid=1739 made in USA, dai mail și afli dacă au așa ceva pe stoc. http://guitarshop.ro...us.php?pid=1327 made in Mexic. http://guitarshop.ro...dus.php?pid=490 made in Mexic Îți înțeleg dorința de a da un ban și a primi ceva calitativ în schimb, nu că lipsuri calitative nu se găsesc și la chitarele scumpe, dar stereotipurile cu mâncarea asiaticilor nu au nici cea mai mică legătură cu chitarele construite de ei, ci materialele folosite în constructia unei chitare. P.S. Poți încerca un strat made in Japan, care în general sunt peste cele Americane și există pe aici pe forum sau stratul mexican pus la vânzare de Blackthorn, care este foarte bine aranjat și cu încă un minihumbucker în neck, te-ai aranjat.
  18. Ca ajustari o sa mai scobeasca nitel in chitara la locul dozei si va ramane un pic de gaura pe laterale, Humbucker-ul fiind mai lat decat p90.
  19. Pune un P94 care este pentru chitara cu Humbucker... nu Dogear ca nu acopera nimic...
  20. https://bareknucklepickups.co.uk/main/pickups.php?cat=humbuckers⊂=vintage&pickup=the_mule
  21. Cu noroc este tei, cu realism este placaj.
  22. DJD

    Stanley Jordan Live

    Extraordinar interpret.
  23. Iei un mp3 player cu boxa, dai drumul la melodie, il arunci in chitara... BOOM... suna exact asa
  24. Da. Un up pe zi, specifica ce vrei sa canti si poate vei gasi pe cineva,
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.