• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ciobre

Newcomers
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About ciobre

 • Rank
  Nou Venit
 • Birthday 09/03/81

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  cluj-napoca

Contact Methods

 • Yahoo
  ciobre@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  radu ciobre
 • Scule
  Fender Precision Plus 1992 (maple)
  GEORGE DENNIS RIG
 1. Salut! Te intereseaza un schimb cu pedala din link? https://forums.rgc.ro/topic/112570-idiotbox-blower-box-bass-distortion-pedal/#entry947714 Multumesc!
 2. Pret: 449 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0745358482 ciobre@yahoo.com Link producator: http://idiotboxeffects.bigcartel.com/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Pedala e intr-o stare foarte buna, nicio defectiune de ordin tehnic sau estetic. Mai jos va atasez niste link-uri cu ce poate sa faca. Pretul este fix si cumparatorul va plati transportul. Sunt deschis la schimburi cu alte pedale, exclus procesoare.
 3. Salut, Trupa este compusa din chitara, bass, tobe si ne aflam in cautarea unui coleg pe postul de vocal. Proiectul este la inceput, stilul fiind in evolutie, dar ca principiu ne dorim un progressive cu influente Porcupine Tree si Tool. Atasez 3 piese care sunt in varianta demo momentan (doua dintre ele mai necesita retusuri) ca sa va puteti face o impresie asupra stilului. Ne dorim un om serios si implicat, care sa vina constant la repetitii si sa isi aduca aportul activ la compozitiile trupei. https://www.dropbox.com/s/cgkogu03mb2xljq/Piesa1%20-%2006.05.2015.m4a?dl=0 https://www.dropbox.com/s/uv2n5ms6mhmlg6c/Piesa%202%20-%2001%20iunie%202015.m4a?dl=0 https://www.dropbox.com/s/yof043l7c6f36dw/Piesa3%20-%20structurat.m4a?dl=0 Pentru alte detalii va rog sa ma contactati folosind detaliile de mai jos: 0745358482 - Radu ciobre@yahoo.com
 4. Procesorul s-a vandut. Anuntul se poate arhiva. Multumesc!
 5. Refresh pt run procesor excelent, la un pret foarte mic. Pretul procesorului de nou a fost 1300 lei. Pretul pedalierului de nou a fost 1300 lei. Eu cer 519 lei pentru ambele produse. Funtioneaza perfekt!!!
 6. Pedala s-a vandut. Anuntul se poate arhiva. Multumesc!
 7. Vesti noi: am fost cu pedalierul la electronist si acum functioneaza. problema a fost una minora: a inlocuit o siguranta pe alimentare care probabil a cedat din cauza unei supratensiuni ca sa protejeze ce urmeaza dupa. Piesa a costat 20 lei + 50 lei manopera. In consecinta pretul pentru procesor + pedalier functional = 519 lei. Super oferta! Poate fi probat in Cluj
 8. Pedalierul este oferit ca si bonus avand in vedere ca este nu porneste. Procesorul poate fi folosit fara padalier doar ca trebuie sa schimbi efectele folosindu-te de maini. Este un procesor cu un ton cald ce se preteaza cam la toate genurile inafara de metal.
 9. Multumesc pentru oferta dar nu sunt interesat de schimburi. Mentionez ca nu este inclus in oferta case-ul de bass din imagini.