www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gabi_macsim

Active Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About gabi_macsim

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  BUZAU
 1. gabi_macsim

  vând Cheite Wilkinson Wj-44 Deluxe

  Mai ai cheitele la vanzare ?
 2. Pret: 180 RON Localitate: BUZAU Contact: 0726768765 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand bilet concert Satriani, 20 mai 2013. Zona centrala. Am cumparat biletul inainte de a afla ca nu voi fi in tara la acea data. Sector A, rand 12, loc 8. http://www.eventim.ro/ro/bilete/joe-satriani-bucuresti-sala-palatului-498803/performance.html Nr. telefon 0726768765 sau mail gabi_macsim@yahoo.com
 3. Pret: 180 RON Localitate: BUZAU Contact: gabi_macsim@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND BILET CONCERT SATRIANI, ZONA CENTRALA, PRET 180 RON. SUNT DIN BUZAU, DECI EVENTUALII CUMPARATORI SUNT DE PREFERAT DIN BUZAU, DAR NU NEAPARAT. AM AFLAT DE CURAND CA NU VOI FI IN TARA IN ACEA PERIOADA SI ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IMI VAND BILETUL.
 4. gabi_macsim

  Satriani Oficial La Bucuresti

  VAND BILET CONCERT SATRIANI, ZONA CENTRALA, PRET 180 RON. AM ACHIZITIONAT BILETUL INAITE DE A AFLA CA IN CAEA PERIOADA VOI FI PLECAT DIN TARA. ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IL PUN LA VANZARE. DORITORII MI SE POT ADRESA PE MAIL gabi_macsim@yahoo.com sau la telefon 0726768765. Mentionez ca sunt din Buzau.
 5. gabi_macsim

  Allman Brothers - Worried Down With The Blues

  Crede-ma ca am facut-o de nenumarate ori si nu gasesc decat acordurile in cel mai fericit caz.
 6. gabi_macsim

  Partitura Pt O Piesa ( Allman Bros.)

  Da, am facut o eroare. Era piesa celor de la Gov't mule. Scuze ! O ascultasem in concert si din inertie, am atribuit-o celor de la Allman Bros. Multam oricum.
 7. gabi_macsim

  Partitura Pt O Piesa ( Allman Bros.)

  Da, asta fac acum, dar incerc sa o scot exact ca pe album. Merci mult, oricum !
 8. gabi_macsim

  Partitura Pt O Piesa ( Allman Bros.)

  In G minor, nu ?
 9. Caut tab, partitura ( nu acorduri, ca am gasit asa ceva) la piesa "Worried down with the blues" a celor de la The Allman Bros. Am cautat peste tot pe net si nu gasesc asa ceva.
 10. Caut partitura la piesa "Worried down with the blues" a celor de la The Allman Brothers Band. Nu o gasesc nicaieri si incerc aici, mai ales ca stiu ca Cyfer are o "aplecare" spre slide guitar. Multumesc anticipat !
 11. gabi_macsim

  Blues Jam Project Timisoara

  Pacat de distanta ! Eu sunt din Buzau si ma pasioneaza serios blues-ul ! Dar ... Succes in alcatuirea trupei !
 12. gabi_macsim

  Paradise Lost - First Light

  Hai, bre, ca suna bine ! Intr-adevar pentru acest gen se preteaza mai multa agresivitate, dar in mare suna bine. Sincer !
 13. Dupa cum am spus intr-un post anterior, m-am apucat sa scot dupa ureche piesa asta ( chitara solo). O sa va dati singuri seama de tempo daca ati ascultat piesa f. bine. Imi cer scuze pt forma in care am expus, dar inca nu-mi convine transcrierea in G.Pro !
 14. gabi_macsim

  Eric Clapton - Floating Bridge

  M-am apucat sa scot dupa ureche tab-ul pentru chitara si a iesit de minune pana la prima strofa, adica partea de intro. Si suna aproape exact ca in piesa originala. Problema e ca treaba merge al dracului de greu, mai ales ca sunt momente cand se confunda chitara ritmica cu cea solo. iar transpunerea in Guitar Pro ma omoara si mai mult. Eu ii dau mai departe, dar inca astept un raspuns pozitiv.
 15. gabi_macsim

  Eric Clapton - Floating Bridge

  Da, ai dreptate. Sincer insa ma intereseaza mai mult prelucrarea lui Clapton. Daca ai rabdare sa asculti piesa si gusti stilul asta, ai sa vezi ca e o mica bijuterie, dar nu exista nicaieri vreun tab. Multumesc insa oricum pentru sugestie. Numai bine !
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.