• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

gabi_macsim

Active Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About gabi_macsim

 • Rank
  Membru
 • Birthday 30/04/77

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUZAU
 • Interests
  Blues, rock-blues

Contact Methods

 • Yahoo
  gabi_macsim@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  gabi_macsim
 1. vând

  Mai ai cheitele la vanzare ?
 2. Pret: 180 RON Localitate: BUZAU Contact: 0726768765 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand bilet concert Satriani, 20 mai 2013. Zona centrala. Am cumparat biletul inainte de a afla ca nu voi fi in tara la acea data. Sector A, rand 12, loc 8. http://www.eventim.ro/ro/bilete/joe-satriani-bucuresti-sala-palatului-498803/performance.html Nr. telefon 0726768765 sau mail gabi_macsim@yahoo.com
 3. Pret: 180 RON Localitate: BUZAU Contact: gabi_macsim@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND BILET CONCERT SATRIANI, ZONA CENTRALA, PRET 180 RON. SUNT DIN BUZAU, DECI EVENTUALII CUMPARATORI SUNT DE PREFERAT DIN BUZAU, DAR NU NEAPARAT. AM AFLAT DE CURAND CA NU VOI FI IN TARA IN ACEA PERIOADA SI ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IMI VAND BILETUL.
 4. VAND BILET CONCERT SATRIANI, ZONA CENTRALA, PRET 180 RON. AM ACHIZITIONAT BILETUL INAITE DE A AFLA CA IN CAEA PERIOADA VOI FI PLECAT DIN TARA. ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IL PUN LA VANZARE. DORITORII MI SE POT ADRESA PE MAIL gabi_macsim@yahoo.com sau la telefon 0726768765. Mentionez ca sunt din Buzau.
 5. Crede-ma ca am facut-o de nenumarate ori si nu gasesc decat acordurile in cel mai fericit caz.
 6. Da, am facut o eroare. Era piesa celor de la Gov't mule. Scuze ! O ascultasem in concert si din inertie, am atribuit-o celor de la Allman Bros. Multam oricum.
 7. Da, asta fac acum, dar incerc sa o scot exact ca pe album. Merci mult, oricum !
 8. In G minor, nu ?
 9. Caut tab, partitura ( nu acorduri, ca am gasit asa ceva) la piesa "Worried down with the blues" a celor de la The Allman Bros. Am cautat peste tot pe net si nu gasesc asa ceva.
 10. Caut partitura la piesa "Worried down with the blues" a celor de la The Allman Brothers Band. Nu o gasesc nicaieri si incerc aici, mai ales ca stiu ca Cyfer are o "aplecare" spre slide guitar. Multumesc anticipat !
 11. Pacat de distanta ! Eu sunt din Buzau si ma pasioneaza serios blues-ul ! Dar ... Succes in alcatuirea trupei !
 12. Hai, bre, ca suna bine ! Intr-adevar pentru acest gen se preteaza mai multa agresivitate, dar in mare suna bine. Sincer !
 13. Dupa cum am spus intr-un post anterior, m-am apucat sa scot dupa ureche piesa asta ( chitara solo). O sa va dati singuri seama de tempo daca ati ascultat piesa f. bine. Imi cer scuze pt forma in care am expus, dar inca nu-mi convine transcrierea in G.Pro !
 14. M-am apucat sa scot dupa ureche tab-ul pentru chitara si a iesit de minune pana la prima strofa, adica partea de intro. Si suna aproape exact ca in piesa originala. Problema e ca treaba merge al dracului de greu, mai ales ca sunt momente cand se confunda chitara ritmica cu cea solo. iar transpunerea in Guitar Pro ma omoara si mai mult. Eu ii dau mai departe, dar inca astept un raspuns pozitiv.
 15. Da, ai dreptate. Sincer insa ma intereseaza mai mult prelucrarea lui Clapton. Daca ai rabdare sa asculti piesa si gusti stilul asta, ai sa vezi ca e o mica bijuterie, dar nu exista nicaieri vreun tab. Multumesc insa oricum pentru sugestie. Numai bine !