www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

octavi

Active Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About octavi

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4530 profile views
 1. Hughes&Kettner 15r. Pret negociabil. mai multe detalii la tel 0744.334.074 (edi)
 2. Squier, uzura normala. Pret negociabil. Mai multe relatii la tel 0744.334.074 (edi)
 3. octavi

  He Rulz !

  Vad ca lumea se inflameaza usor.... Ca sa nu existe loc de interpretari.... am facut acest topic pentru ca mie mi s-a parut foarte bun acest chitarist, simplul fapt ca abordeaza alt gen muzical decit cele intilnite pe acest forum nu ii poate stirbi virtuozitatea. La fel de bine cred ca poate canta blues, rock, punk sau metal..... in definitiv e vorba despre gusturi. Omul e un foarte bun instrumentist, la fel in lumea muzicii de petrecere mai exista de exemplu Mitica Chirita, un foarte bun chitarist. Nu stiu care e problema colegului Joker, dar sincer nici nu ma intereseaza foarte tare, libertatea de exprimare e garantata de Constitutie, asa ca fiecare are dreptul la parerea lui. Pe de alta parte consider ca cititul pe forum e ca privitul la TV, nu iti place schimbi canalul, asa si aici nu iti place topicul.......move on... Din aceeasi categorie mai avem :
 4. octavi

  He Rulz !

  http://www.youtube.com/watch?v=6nmpzNhXY48
 5. Schimb DOAR cu un amp Marshall, similar ca si aptitudini.
 6. Vand amp Fender 212r, impecabil optic si tehnic, cumparat acum 2 ani. Se vinde cu tot cu switch-ul pentru canale. Pret 800 lei, negociabil sau schimb cu Marshall. Contact pe PM sau mail.
 7. Fret dressing, reglat nut si mici adjustment-uri la un Epiphone Les Paul standard, servicii ireprosabile, promptitudine, super-profi. Preturi adaptate crizei . Eugene, iti multumesc.
 8. Cumparat acum un an de la MCMusic, stare perfecta de functionare, nu are zgirieturi sau alte defecte optice. Pret 150 roni sau schimb cu pedala tuner sau compresor.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.