octavi

Active Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About octavi

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,135 profile views
 1. Hughes&Kettner 15r. Pret negociabil. mai multe detalii la tel 0744.334.074 (edi)
 2. octavi

  vând Fender Squier

  Squier, uzura normala. Pret negociabil. Mai multe relatii la tel 0744.334.074 (edi)
 3. octavi

  vând Vand Epiphone Les Paul

  Chitara 1800 lei. Amp-ul 500 lei.
 4. octavi

  vând Vand Epiphone Les Paul

  Chitara 2000 lei. Amp-ul Fender Champ cu lampi JJ Electronic 600 lei. Doar cash fara schimburi.
 5. octavi

  vând Vand Epiphone Les Paul

  Nu pari rautacios doar te bagi in seama, interes sa cumperi nu ai, daca ai fi avut imi dadeai PM si imi spuneai: "Coa....e, imi place chitara asta de mor, nu mai dorm noaptea decand am vazut-o....ma perpelesc ca langosul in ulei incins...nu stiu cum sa fac..nu am suma pe care o ceri tu am x roni....." Ca sa nu traiesti mai departe in necunostiinta iti dau urmatoarele informatii : - la magazinul ala mic de instrumente muzicale de pe o strada din centrul Bucurestiului (cit se poate de in centru) chitara costa azi, 27.09.2013 1540 roni. Chitara stock. - setul de doze, tot azi, costa 700 roni/setul Adauga te rog, montajul dozelor, ecranatul cavitatilor, schimbatul switchului, corzile Ernie Ball 10-46, pragusul de os, fret levellingul ( un Epi cumparat din magazin mai are nevoie de mici ajustari) si vezi unde ajungi. Daca in continuare pretul propus de mine ti se pare URIAS si EXAGERAT astept propunerile tale aici in spatiul public. Vrea sa vad daca esti doar un "bagator in seama" sau un potential cumparator.
 6. octavi

  vând Vand Epiphone Les Paul

  4kg. Cu placere.
 7. octavi

  vând Vand Epiphone Les Paul

  Pretul chitarii scade la 2000 lei Pretul amp-ului scade la 600 lei
 8. octavi

  vând Vand Epiphone Les Paul

  Pret: 2200 Localitate: Bucuresti Contact: octavian.ionescu@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Epiphone Les Paul Standard Plus - chitara are varsta de 3 ani - doze Seymour Duncan '59, setul a fost cumparat in luna martie de la magazin, mai sunt in garantie pina la anu'. Dozele stock nu mai exista. - setata si intonata de lutier priceput - schimbat pragus cu unul de os - refacuta toata instalatia electrica, cabluri, lipituri etc... (schimbat switch-ul de doze cu unul "de care trebuie") - cavitati ecranate - lustruita, aranjata, corzi noi Ernie Ball 10-46 abia asteapta sa isi faca de drum Chitara este impecabila din toate punctele de vedere, nu are urme de folosire, zgirieturi, ciobeli etc... Se da doar pe bani, motivul vanzarii fiind o durere acuta in portofel. Se poate testa, canta, asculta, vorbi cu ea tot ce trebuie in vederea dezvoltarii unei relatii de durata cu noul proprietar. Pret 2200 lei Mai vand si un Fender Champ 600, cu lampi JJ Electronic re-biasat si reglat. Impecabil din punct de vedere optic si tehnic, tinut numai in casa (degeaba). Pret 800 lei.
 9. octavi

  He Rulz !

  Vad ca lumea se inflameaza usor.... Ca sa nu existe loc de interpretari.... am facut acest topic pentru ca mie mi s-a parut foarte bun acest chitarist, simplul fapt ca abordeaza alt gen muzical decit cele intilnite pe acest forum nu ii poate stirbi virtuozitatea. La fel de bine cred ca poate canta blues, rock, punk sau metal..... in definitiv e vorba despre gusturi. Omul e un foarte bun instrumentist, la fel in lumea muzicii de petrecere mai exista de exemplu Mitica Chirita, un foarte bun chitarist. Nu stiu care e problema colegului Joker, dar sincer nici nu ma intereseaza foarte tare, libertatea de exprimare e garantata de Constitutie, asa ca fiecare are dreptul la parerea lui. Pe de alta parte consider ca cititul pe forum e ca privitul la TV, nu iti place schimbi canalul, asa si aici nu iti place topicul.......move on... Din aceeasi categorie mai avem :
 10. octavi

  He Rulz !

  http://www.youtube.com/watch?v=6nmpzNhXY48
 11. octavi

  vând Epiphone Les Paul Standard Plus Top

  şasă cai frumoşi!
 12. octavi

  vând Epiphone Les Paul Standard Plus Top

  Se schimba doar cu Fender Strat S-S-S.......... nu ma intereseaza alte instrumente muzicale, echipamente de birotica sau IT, haine sau alimente. Multumesc. PS. Doar Fender.
 13. octavi

  vând Fender 212R

  neste poze...