www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/02/23 in all areas

 1. Dupa o luuuunga pauza, in sfarsit am reusit sa mai fac si eu un episod din seria mea de failuri la chitara si behind the scenes. Asta e adevarata mea valoare ca zdranganitoare la scandura cu sarme, nu coveruri la piese de acu 20 de ani . Promit sa fac mai des din astea, pana termin tot footage-ul nefolosit pe care il mai am. Dupa care o sa ramana failurile la final de video, cum fac din 2021 incoace. Desi parca e mai fun asa, sa fie mai multe la gramada . In fine, enjoy (or not)!
  1 point
 2. Motivul vânzări este că nu îl mai folosesc. Funcționează perfect .
  1 point
 3. Mulțumesc pentru sfaturi, @mike_KidLazy! Da, e un pic complicat. Am încercat să citesc de pe un tv aflat la distanță de mine. Am pus camera cât de sus s-a putut, însă tot se vede aiurea. Eh, asta e. Am să încerc altă variantă data viitoare. Basul este acesta din link: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_jb_75mn_sb_vintage_series.htm Mie, personal, îmi place. Tonul mi se pare bun. Nu sunt vreun cunoscător în materie de bas, însă, pentru ceea ce plătești, mi se pare un instrument excelent. On the bad side, e foarte greu.
  1 point
 4. Cum am mai publicat un filmulet la inceputul saptamanii si am uitat sa-l pun si aici, azi o sa bag "doza dubla" de KidLazian crap. Primul video este al 5-lea riff din filmuletul meu "Riff Battle", pe care mi se pare ca l-am mai publicat aici prin aprilie: Iar al doilea video e un cover obisnuit la o "ruseasca" pe care ma tin de ceva vreme sa o cant, si pe care ma bucur ca in sfarsit am reusit sa o duc la bun sfarsit: Enjoy (or not)!
  1 point
 5. Desi originalul, de pe albumul "Hybrid Theory", suna mai dark si mai heavy, as indrazni totusi sa zic ca nici remix-ul de pe "Reanimation" nu suna rau deloc. Cel putin partea aia cu palm-mute-uri si acordul ala disonant de pe refren face toti banii IMHO. Gives the song a slightly different feel. Poate incerc sa refac si coverul la piesa originala, asta daca nu mi-l da iar jos YouTube-ul pe motiv de copyright crap. Pana una-alta, enjoy (or not)!
  1 point
 6. Un remake la un alt cover pe care l-am facut way back in 2013. Las aici ambele variante. You check them out and decide which is better. Enjoy (or not)!
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.