www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/12/22 in all areas

 1. Vă mulțumesc pentru recomandare și sfaturi! Am ales AltExpress și am fost mulțumit de calitatea serviciilor. Las aici detaliile pentru alți colegi care or să aibă nevoie de info. comunicare eficientă: email-uri prompte, cu informații despre proceduri / răspunsuri punctuale. În toate etapele, mi s-a răspuns prompt la email-uri, iar în etapa completării documentației, un reprezentant m-a asistat și mi-a răspuns la toate nelămuririle. promptitudine: răspund și se mobilizează rapid costuri competititve: pe scurt - servicii UPS la 50% din preț. Pentru coletul meu de 60x60x40cm, 30Kg, UPS cereau 700€. AlteExpress mi-au cerut 350€ pentru serviciul Express Rapid (RO - US în max. 3 zile), cu asigurare pentru valoare de sub 1000€. Coletul a fost ridicat de UPS 😄 proceduri și documentație clare: pe lângă procesul explicat clar în secțiunea de FAQ, răspund la orice alte întrebări și explică punctual cum trebuie completată documentația de export, pe care o trimit după preluarea comenzii. Pentru expedierea în afara U.E. este nevoie de numărul EORI. Cererea se face pe site-ul Direcției Generale a Vămilor. Parcurgeți tutorialul pentru persoane fizice Consultați Structura DGV pentru a afla care este biroul către care trebuie trimisă cererea. Acesta este derivat în funcție de județul în care domiciliați (cel care figurează pe cartea de identitate), nu de locul din care expediați. Completați cererea pentru persoane fizice on-line, către biroul determinat la punctul 2), după care va trebui să o printați și să o trimiteți semnată și scanată, împreună cu o copie scanată a CI, către biroul determinat la punctul 2), via email. Veți primi via email răspunsul și numărul EORI. corpul email-ului se va copy/paste-ui într-un document Word. Documentația necesară expediției: etichetă de transport (AWB) - dublu-exemplar, furnizată de AltExpress model factură proformă - furnizată de AltExpress declarație pe proprie răspundere - furnizată de AltExpress împuternicire directă persoană fizică - furnizată de AltExpress număr EORI - expeditor copie CI - expeditor Spor și baftă!
  4 points
 2. IRIS - Pe Ape.gp IRIS - Pe Ape.gp5
  2 points
 3. Vand chitara electro-acustica Schertler SP confectionata doar din lemne solide: - fata din Swiss Alipne Spruce (molid din alpii elvetieni - spatele si lateralele din rosewood indian - grif din mahon - tastiera din abanos - electronica Schertler dual source (doza si microfon cu contrlul volumului) -scala 650 mm Chitara are un sunet cald si este foarte rezonanta. Datorita faptului ca are corzile foarte apropiatte de grif, pcantatul la ea este o adevarata placere. Suna foarte bine la rece dar adevarata ei valoare iese in evidenta cand este amplificata. Chitara a fost a lui Horea Crisovan si eu am luat-o de la el in 2015. Nu prezinta defecte si a fost setata profi cu corzi de 12-53. Vine insotita de case-ul personalizat pentru ea. Las cateva demo-uri cu ea:
  1 point
 4. E fun sa te interesezi despre gear, sa colectionezi materiale, sa discuti despre technicalities dar canti nu canti vremea mainii trece
  1 point
 5. Un amplificator excepțional, creat pentru făimosul Ritchie Blackmore, care acoperă o paletă largă de sunete. Are patru canale: Clean, Crunch, Soft Lead, Heavy Lead. Face tot cam ce face un Marshall Superlead/JCM 800, acesta fiind și motivul pentru care îl dau - este extrem de apropiat de Marshall ca ton (am deja unul vintage) și aș dori un ton diferit. Spre deosebire de Marshall, însă, vine cu cu patru canale, fiind astfel extrem de versatil (de-asta îmi pare rău că-l dau, oricum, nu mă grăbesc și nici nu e obligatoriu să-l vând). Cleanul e clean, drive-ul, drive și, pe partea de distorsiune, nu mai are nevoie de vreo pedală în față. De asemenea, are un fx loop foarte bun. Se poate cânta cu el și la volum mai jos, cu drive din preampul, nu e necesar să fie dat tare ca să sune foarte bine. Bonus, ofer un switch original F5 (nu vine standard cu amplificatorul, mai costă și ăsta). Amplificatorul e într-o stare foarte bună, nu are rupturi în tolex, nu a fost folosit intens. Câteva clipuri trase cu el (înregistrate cu telefonul)
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.