www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/27/21 in all areas

 1. 2 points
  Vand un Fender Eric Johnson Stratocaster fabricat in USA in noiembrie 2005 (am email de la Fender) in primul an de productie. Este considerat de cunoscatori cel mai bun model de Stratocaster produs in epoca moderna in fabrica Fender (nu la Custom Shop). Ca specificatii se remarca prin: corp din alder premium, usor si foarte rezonant, grif quatersawn din maple, profil soft V cu radius de 12 si taste medium jumbo, tremolo vintage in 6 puncte si dozele semnatura Eric Johnson, din punctul meu de vedere unul dintre cele mai versatile seturi pe care le-a facut Fender, ofera un ton foarte bun atat pe clean cat si pe drive. Chitara este finisata in intregime cu lac nitro si este un intrument cantat, cu ceva urme de folosire (pe care le-am evidentiat in poze), singurul lucru care atrage atentia este o lovitura primita in lateral, cand a fost asezata pe langa stativ la o repetitie. Singurul lucru pe care l-am schimbat la chitara sunt saddle-urile, la cele originale se corodase filetul care regleaza inaltimea din cauza transpiratiei si ramasesera blocate. DIn nevoia de a ajusta chitara am fost nevoiut sa le inlocuiesc cu unele de tip bloc de calitate. Tastele au urme normale (si usoare) de uzura, mai au circa 80-90% din viata in ele si nu au avut fret leveling pana acum. Chitara este un instrument exceptional, de care imi este foarte greu sa ma despart. Este din punctul meu de vedere definitia tonului de strat, cu un ton cald, clar , oarte bogat in armonice si cu sustain foarte bun. Chitara este reglata bine cu un set de corzi 10-46. Toata lumea care a auzit-o m-a sfatuit sa nu o vand, din pacate la mine sta degeaba, nu mai am timp aproape deloc pentru cantat. Este un intrument exceptional, cu deja 16 ani de viata, cantat si ingrijit care din pacate nu mai primeste atentia cuvenita de lipsa de timp. Preturile pentru modelele din primii 2 ani sunt semnificativ mai mari decat la restul, fiind foarte apropiate de cat sunt cele in magazin. Una noua costa 2222 euro la Thomann. Eu vreau pe a mea 1400 euro, pretul este absolut FIX si NU doresc nici un schimb. Pentru cine nu doreste case-ul pretul este 1300 euro. Daca nu se inde si mai bine, e un instrument dupa care cu siguranta imi va parea rau. https://www.thomann.de/ro/fender_eric_johnson_strat_2ts.htm?sid=f5e74e65d18c1ddbb44b6415370c3be3&ref=intl&shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6MTIsImxhbmd1YWdlIjoxNH0%3D&reload=1 Contact 0731 444 646
 2. 1 point
  Am inchis celalalt anunt ca sa pot sa pun si un pret de vanzare. Vand Schecter Hellraiser C-1 din 2008 (primul an in care s-au produs c-1 albe si cu EMG-uri 81TW/89). Am fost singurul proprietar, chitara a fost folosita extensiv la repetitii si concerte dar este intr-o stare foarte buna per ansamblu. Are doar o buba semnificativa pe spate jos langa prinderea de curea (vezi poza). Nu am schimbat nimic la ea in afara de straplocks (fender). A fost intretinuta cum trebuie si doar cu produse Dunlop. Se canta foarte usor pe ea, este foarte polivalenta datorit split-coil-urilor si suna excellent indiferent de registru. Usoara si comoda, arata bestial. Ca si schimb, as putea fi interesat de un Fender stratocaster cu tasta din artar. Altfel pretul este foarte usor negociabil. Poate fi vazuta si incercata in Bucuresti. Nu trimit in tara.
 3. 1 point
  Dupa un an de zile de studiu, ar trebui sa poti canta "Ten Words" de la Joe Satriani, cateva solo-uri din piese gen "I won't hold you back" - TOTO, solo Guns N Roses "November Rain" etc. asta pe sectia melodica. Pe sectia ritmica e important sa stii "Hotel California" - Eagles, un Metallica Sad But True sau Enter Sandman, Eric Clapton - Layla, si lista continua. Astea ar fi niste exemple, parerea mea.
 4. 1 point
  Salut! Vand o pedala overdrive superba,sound Nashville, cumparata in anul recent, am folosit la un singur concert, si acasa. Motivul vanzarii este ca soundul nu e pe gustul meu, vreau alcteva. Eu am folosit cu bass. Nu sunt interesat de schimburi, pretul este fix, transportul e suportat de cumparator. Effects pedal for electric guitar & bass Further development of the ODR-1, one of the most popular natural overdrives, which is particularly appreciated in Nashville by many top musicians for its clarity and full, natural sound Now offers a bass cut switch under the battery cover & operation from 9-18V DC for more headroom (if desired) Remote output socket - allows "remote control" via external switch or switcher Controls: Driver, Spectrum, Level Switch: bass cut LED: effect on Footswitch: bypass effect Input: 6.3 mm jack Output: 6.3 mm jack Remote output: 6.3 mm jack Mains adapter connection: Hollow plug socket 5.5 x 2.1 mm, negative polarity inside Current consumption: 11 mA Power supply via 9 V battery or 9-18 V DC power supply (matching power supply Art.409939, not included) Dimensions (W x D x H): 74 x 126 x 58 mm Weight: 450 g
 5. 1 point
 6. 1 point
  O selecție splendidă... !
 7. 1 point
  Piesele mai usoare de la trupele "Shadows" , " Ventures " . Cu acest model de urmat au inceput toti marii chitaristi din anglia !. Apoi incet te orientezi catre ce o sa-ti placa din perioada actuala . Studiind piesele instrumentale ale acestora inveti multe atat muzical cat si stilistic si interpretare . Cum am scris apoi te poti orienta catre stilul lui Jeff Beck / Clapton /Page sau sau catre Les Paul ...din care apoi poti ajunge la Satriani/Vai /Zappa ...sau la ceva aparte ca si Hendrix , Leslie West ....etc Presupun ca vrei chitara solo ,dar chiar daca canti muzica orientata pe vocal prinde bine studierea acestor trupe .Shadows a avut siperioada de trupa vocal instrummentala , iar la inceput erau si trupa de acompaniament pentru Cllif Richard .Asa ca si piesele "vocale " sunt bine de studiat . Poti sa nu canti nicunde si niciodata muzica/piesele acestora ,dar de studiat sunt foarte OK .
 8. 1 point
  Eu am un peavey raptor special
 9. 0 points
  Telecaster Masterbuilt Cele mai bune lemne usoare si rezonante (cca 6 pounds foarte usoara; cantata la rece rezoneaza-n burta ca o chitara acustica din toate incheieturile ; in fond masterbuilderii aleg dintr-un lot restrans de lemne premium ; in cauza Paul Waller ....costa cam cat doua CS regular dar pe buna dreptate un CS obisnuit fata de masterbuilt suna a fender mexican pe langa un USA ) Guitar spects : cea mai buna rețeta de telecaster -premium lightweight ash+maple (52 U shape neck) -9,5 redius si modern frets 6105 (sunt mai pline si inalte -usureaza bendingul) -gatul este guartersawn maple (nervurile pe spate pe lung si fara absolut niciun nod -quartersawn si moisture sub X procent confera stabilitate mai buna din cate am citit) -desi are "tratamentul" relic" chitara are tastele impecabile,modern spects, ,reglata,setata,intoneaza perfect O astfel de chitara se probeaza (trimit si colet dar cu banii inainte pe card ; mai ajung des prin Bucuresti ....oricum FunCourier limiteaza suma de ramburs la 55mil ) -include case original Pret 4000euro ( un masterbuilt relic similar in Europa a ajuns cca 7,8k )
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.