www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/16/21 in all areas

 1. 1 point
  Salut. Vand pedala de overdrive Fulldrive 2 de la Fulltone. Pedala mea este prima varianta, cea fara mosfet. Pret: 450 de lei.
 2. 1 point
  Vand OCD Fulltone 1.4, perfect functional, made in USA, are cutia si manualul, are atasat velcro. Este una din cele mai cunoscute versiuni de OCD, este construit manual cu componente de cea mai buna calitate, este un Tube Screamer cu steroizi, se poate folosi si individual pentru tonuri british sau american modern high gain. Se vinde cu pretul de 500 lei fix, fara schimburi, trimit in tara, transport gratuit.
 3. 1 point
  În primul rând trebuie să scoți corzile să nu mai fie în tensiune deoarece riști să se deformeze fața chitarei. Trebuie văzut dacă nu s-a desprins cu tot cu bucăți doin top sau dacă sunt crăpături/rupturi, acestea trebuie reparate primele. Dacă totul este în regula trebuie curatat adezivul vechi de pe ambele suprafețe astfel încât să rezulte suprafețe plane și curate. Apoi se lipește cu Titebond Original cu ajutorul unei prese. Preferabil să facă aceasta reparație cineva care a mai făcut asa ceva.
 4. 1 point
  Impecabila, era noua, sigilata anul trecut cand am luat-o din Germania. Folosita doar de mine in regim hobby de pandemie. Intretinuta, setup facut la Amideea. Corzi Ernie Ball 2723 Slinky Cobalt. Toate datele tehnice le gasiti in link. Pozele le-am redus in dimensiune sa poata incapea toate in anunt.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.