www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/11/21 in all areas

 1. 1 point
  Salut! E clipa despărțirii de un bun prieten cu care am împărțit scena în adolescență. M-aș bucura sa-și găsească un nou proprietar la fel de entuziasmat și pasionat ca și mine(sau chiar de ce nu și mai și) Așadar vând un: -pre-amp ENGL Powerball 2 + cabinet ENGL E412VS Pro, iar inclus este și un Engl Footswitch Z-9. În majoritatea timpului a fost folosit intr-un home studio, cu cateva excepții cand a fost folosit live de catre mine sau la Ziua Chitarelor 4, de catre chitaristii invitați. E aproape ca nou! Cu excepția unui mix knob de cauciuc din spate de la 'FX Loop' care lipsește. Se ofera factura. TVA inclus si deductibil.
 2. 1 point
  Demo: https://youtu.be/b9IL4FdiQDM Chitară Electro Acustică Doff 021 + Transacoustic = Reverb+Delay/Chorus ( cum este Yamaha Transacoustic) - efecte interne fără a fi necesară conectarea la amplificator + Amplificare posibilă cu reglaje Volum, Joase, Înalte + Baterie Reîncărcabilă care ține mult timp, cu încărcător inclus + All Solid Wood - Lemn Masiv Complet ( ce va îmbunătăți sunetul cu trecerea timpului) Spruce Top, Mahogany B&S + Realizată manual în atelier de lutieri ruși + Este în genul chitarelor Maton pe care cântă Tommy Emanuel + Sunet excepțional, fără defecte + Se cântă ușor, este atât pentru strumming/ritm, cât si pentru fingerstyle + Bevel pentru cotul drept, ajută sunetul și oferă confort + Husă groasă inclusă https://youtu.be/_BaiojGIY-E
 3. 1 point
  Revine la vanzare, pret fix 2500 lei, transportul ti-l platesti, schimb doar cu Fender Stratocaster cu Floyd Rose MIM.
 4. 1 point
  Realizarea Vulturului - o scurta prezentare, cum am facut insertiile pentru chitara tribut Metallica. Cheers
 5. 1 point
  Vand un amplificator Marshall JCM 800, model 2210, 100 W, fabricat in 1983. Amplificatorul are tonul clasic de Marshall fiind unul din primele modele de 2210, vine cu Effects Loop din fabrica, cu D.I. Output si cu o doua canale, unul de clean si unul de gain (denumit pe amp: Boost), se foloseste footswitch-ul pentru a comuta intre ele ( inclus in pret ), tot din pedala se poate activa sau dezactiva reverbul pe arcuri ( inca ceva in plus fata de 2203 ). Este perfect functional, arata destul de bine pentru varsta sa ( are cateva lovituri pe tolex ), transformatoare Drake, lampile sunt in stare buna si nu necesita inlocuirea ( lampile de putere sunt Electro-Harmonix EL34 ), ultimul service a avut loc in 2019, in tara de origine, ( fostul proprietar mi-a trimis o poza cu factura ). Se vinde cu pretul de 5000 lei fix, ai transportul inclus in pret, se trimite in tara bine ambalat. La schimb sunt interesat doar de chitare electrice: modele de Gibson LP Studio si Tribute, Gibson SG Standard ( fabricat pana in 2013, inclusiv 2013), Fender Stratocaster ( doar modele cu Floyd Rose ), Fender Stratocaster YJM, Fender 70s Classic Series sau Vintera 70s Stratocaster, Ibanez RG550 seria originala, reissue sau colectia Genesis ( nu ofer diferente de bani, accept diferente de bani + chitara ). Cabinetul din imagini nu este de vanzare.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.