www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/05/21 in all areas

 1. 1 point
  fender stratocaster ssh cu urmatoarele specificatii: griff fender stratocaster classic'50s mim cumparat de pe muziker cu 1700 de lei(zero ore de folosire),cheite + neck plate + tremolo fender de asemenea noi aprox.400 de lei, corpul este de fender stratocaster korea si este facut in anii 90 si dozele de pe fender stratocaster standard mim valoare cam 900 de lei.corzi noi d'addario 09-42 si husa groasa fender.
 2. 1 point
  Vand acest partcaster, care are la bază o chitară Sx Sst 57, care s-a vrut fi un proiect diy dar și un mic omagiu pt.Maestru. Corpul este basswood,(3.4 kg greutate totala,43mm grosime) gâtul.din artar (am dat jos lacul și am finisat cu ulei de in sicativat) ,atât este original, in rest am pus : locking tuners Guyker (foarte ok) nut de alamă string tree cu rolă pickguard cu decupaj de humbucker. Doza Ibanez INF1(se poate și mai bine, dar sună mai mult decât decent) pot Dunlop DSP500k Superpot. Tremolo Wilkinson cu bară push-in Tastele nu au uzură, aproape deloc, cărnoase (aș zice medium-jumbo) dar ar merge o nivelare, întrucât bâzâie unele note pe la fretul 16-17 .Chitara m -a costat aproximativ 850 de lei , incluzând ,, lemnul," toate piesele, vopsea, etc , fără a mai socoti multe, multe ore de muncă. Vreau pe a mea 650 de lei, la schimb mă interesează doar un bass ( de preferat Precision) Pot trimite chitara prin curier, pe cheltuiala cumparatorului si cu gatul demontat
 3. 1 point
  Pedala este in stare exceptionala functional/estetic. Noua e aprox. 1150 ron, eu doresc 600 ron. Pretul nu este negociabil, transportul cade in grija celui ce se va nucra de ea
 4. 1 point
  Te bag la noi daca vrei. Avem de toate, de la chitaristi, pana la cantareti la miniharpa si muzicuta. Suntem vreo 20 in trupa, dar cred ca suntem prea putini. Ne-ar mai prinde bine un vocalist.
 5. 1 point
  Inca un remake la un cover vechi, de prin 2013, care a fost si collab chiar. Dar era in 480p, imaginea de rahat, acordurile semi-gresite, mixul vai de mama lui, in fine, na, this is how you grow. Asa ca m-am hotarat de data asta sa do this song justice si sa refac tot, si partile de chitara, si cea de bass (dupa ce m-am uitat de mi-au sarit ochii la live-uri cu baietii, ca sa vad exact ce si cum canta), si mi-a iesit ceva in halul asta . Enjoy (or not)!
 6. 1 point
 7. 1 point
  Madagascar almond (Terminalia mantaly) for an OM acoustic 18 inch Carpathian top and back archtop waiting to cure epoxy in dovetail Spalted Beech OM acoustic ready to cut binding channels
 8. 1 point
  Nanmu tele (phoebe wood) Spalted beech from Maderas Barber. Box built between 40-55 Same as the archtop. De săptămâna asta incepe sa se încălzească si sa crească umiditatea afara... De obicei vara cu ac si dezumidicator o tin la 50-55.
 9. 1 point
  VAND chitara electrica model telecaster - St. Blues 61 South, Sunburst + Hardcase original. IMPORTANT: a purtat tot timpul masca 😷 => Covid FREE Chitara este fabricata in KOREA, calitate exceptionala. O vand pentru ca am cateva chitari electrice... si ne-am cam aglomerat PRET: 700 euro. Pe ebay se vinde de la 1068 EURO la 1980 EURO + vreo 30-150 coco transportul in tara scumpa in care traim noi. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Specs: Body: Double-bound, semi-hollow, select grain ash. Scale Length: 25 1/2" Pickups: Dual tapped single coils or P90 at neck and tapped single coil at bridge. Neck: Single-piece hardrock maple. Frets: Medium size 18% nickel silver. Tuners: Nickel 15:1 ratio vintage Klusons. Nut: Bone. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> demo:
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.