www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/01/21 in all areas

 1. Legea lui Brushy: Muzica e muzica, indiferent cu cate degete (sau corzi) o produci. Corolar: Poti sa te rupi in figuri pe nu stiu ce scula cu n-shpe mii de corzi si pe care sa canti cu toate excrescentele din dotare, fara sa iasa nici un fel de muzica.
  1 point
 2. Indian Swing - Cool Slow Guitar Session by Marcus Nalgaber - Tokai ES198 SR - Premium Vintage Series Regards, Marcus
  1 point
 3. Mno, mai dam si noi cu niste creieri de pereti? Pai hai sa-i dam, zic. Enjoy (or not)!
  1 point
 4. Se poate inchide ! Mersi mult , si rock on🤘
  1 point
 5. Ma tin de ceva vreme sa cant piesa asta. Intr-un final, am reusit sa-mi gasesc un pic de timp si pentru ea. There you go, enjoy (or not)!
  1 point
 6. Inca o chitara izolata la alta vechitura, recte asta de mai jos. This was my first recording ever with this PRS. Good ol' times... enjoy (or not), apropo.
  1 point
 7. Deci albumul baietilor astora e plin de piese de spart capul de pereti, iar asta mi se pare cea mai faina dintre ele. Nu puteam sa ma abtin sa nu dau si eu o tura la "Under Your Tattoos" de la annisokay. Enjoy (or not)!
  1 point
 8. Inca un episod din seria mea de balbe la chitara. La final avem si un scurt mesaj de la unul din cei mai infocati urmaritori ai seriei . Enjoy (or not)!
  1 point
 9. M-am uitat si eu la filmarea ta, cap coada (ca mi-am amintit de topicul asta). Pai, in teorie, si tu canti cu 3 degete. Practic, ai folosit degetul 2 la fel de mult cat il folosesc si eu pe al 4-lea
  1 point
 10. Eu in general cant cu patru degete (adica si cu cel mic). Totodata nu cant prea bine, deci nu recomand
  1 point
 11. Daca tot a fost dezgropat acest topic, am zis sa-l mai revizuiesc o data, sa vad concluziile. Intrebare: sunt singurul care crede ca topicul asta la baza? Think about it: pe scurt, Alin considera ca un chitarist este a cea persoana care interpreteaza o melodie la chitara, exclusiv cu 4 degete si crede cu tarie in chestia asta. Nu pot sa deduc decat doua chestii despre Alin: fie face baza, fie este... ceva ce as tine pt mine. Nimeni nu “ridica in slavi” asa numitii, de catre tine, pseudochitaristi, din neputinta personala de a incorpora in fiecare frazare degetul mic. Este doar o chestie de gust muzical. Nu e ca si cum, daca eu nu sunt microbist inseamna ca nu ma pot numi om, ca restul lumii. Si chitaristii care nu folosesc sweep, arpeggios sau mai stiu eu ce mizerii moderniste, sunt tot chitaristi. Nu o fac, nu ca nu pot, ci ca nu vreau. Mai e si chestia ca, nu e locul tehnicilor de genul in toate genurile muzicale. Mie, personal, mi se pare funny cand aud tapping in blues. Instant stiu ca ala n-are nici o treaba cu genul respectiv si vrea doar sa arate tot ce stie. La fel si aia care fac shredding cand nu e cazul. In concluzie, sa nu-ti para rau ca ai deschis topicul. Incearca sa fi mai descuiat la minte. Muzica e... muzica. Nimic nu e corect, nimic nu e gresit (bine, atata timp cat canti pe nota si pe timp). Nu intr-un mod direct, dar referitor la principiile tale, te invit sa urmaresti videoul de mai jos:
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.