www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/31/21 in all areas

 1. 2 points
  Da este foarte OK . Pentru a obtine o cursa mai lunga se cat si caracteristica de raspuns (Log /Lin etc ) se poate face prin alegerea adecvata pentru profilul " obturatorului " . Se observa ca se poate mari lungimea cursei prin alegerea unui profil mai lung plus caracteristica de raspuns prin forma aleasa . Daca pui un motoras ptr un " obturator " in forma de "morisca " ai efect de wah -pulsator . In anii '70 construiam asemenea effecte ..cu LDR , acum mai am pe undeva un compresor cu LDR . Mai am cateva LDR vechi nefolosite dar nu mai reactioneaza la lumina .. Se pot folosi DIODE sensibile la lumina dar se complica electronica . Cu LDR este OK , eventual se poate pune un potmetru in paralel ptr un reglaj al plajei plus un rezistor semireglabil in serie ca sa aduci in plaja de lucru identica cu cea al potmetrului original .
 2. 1 point
  Stare foarte buna Trimit prin curier pe cheltuiala cumparatorului
 3. 1 point
 4. 1 point
  Salut! Caut un Epiphone Les Paul Custom din 2010, chitara a ajuns la un membru de pe forum in urma unui schimb. Dupa cativa ani a fost vanduta la altcineva probabil tot pe forum - Chitara mi-a fost cumparata de parinti cand am facut 18 ani si am facut schimb prin 2012-2013 pentru un strat ca nu aveam bani sa-mi mai cumpar inca o chitara! O sa atasez niste poze cu seria de pe headstock si cu chitara (serie headstock: (09101509642) (mai jos este si poza cu headstockul) Daca puteti sa ma ajutati cu orce informatie ca sa o recuperez as fi foarte recunoscator si as face cinste cu multe beri! :)) Multumesc mult! Contact: 0747207788
 5. 1 point
  Pentru ca mi s-a pus pata pe un Fender Elite cu rosewood fingerboard, am decis sa scot la vanzare acest telecaster. In caz ca elite-ul se vinde intre timp, se va retrage de la vanzare. Chitara, dupa cum spune si titlul, este un Fender American Professional II telecaster in culoarea butterscotch blonde cu maple neck totul stock. Este produsa in 2020 si vine impreuna cu hardcase Fender Deluxe. Specificatii tehnice: Two V-Mod II single-coil Telecaster pickups New top-load/string-through Telecaster bridge with compensated brass “bullet” saddles Deep "C”-shaped neck profile with rolled fingerboard edges Bone nut; 22 narrow-tall frets for easy bending Treble bleed circuit maintains highs when reducing volume Rounded neck heel and beveled neck-plate improve access to the upper register and make leads easy and comfortable. (micro tilt adjustment) A performance-friendly push-push switch on the volume control activates the series mode in position 2, using both pickups to create a fatter tone not normally found on a Tele. Cu exceptia unui mic ding (captat in poza) chitara se prezinta ca noua (uzura tastelor este minima). Pretul meu este de 6000 de lei. Trimit si in tara, costurile de curierat fiind suportate de viitorul cumparator.
 6. 1 point
  Bendita Casualidad - The Music by Marcus Nalgaber - Tokai ES198 SR - Premium Vintage Series Regards, Marcus
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.