www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/15/19 in all areas

 1. Mi-am incercat si eu mana la un super solo de-al lui Frederik Akesson:
  4 points
 2. Vand o chitara Epiphone SG G-400 PRO: - cumparata de la GuitarShop acum cativa ani - cantata destul de putin, 95% in casa (a trecut de cateva ori pe la sala de repetitie) - uzura normala, ceva zgarieturi superficiale (nu ies in poze din pacate), mai mult la pickguard si pe spate - freturile nu au uzura deloc - tastiera Rosewood - actiune foarte joasa fara fret buzz, corzi 10-46 Elixir aproape noi - o chitara usoara, 3.1 kg pe cantar - mai multe specificatii tehnice gasiti pe site-ul producatorului http://www.epiphone.com/Products/SG/G-400-PRO.aspx cu mentiunea ca acum se livreaza cu tastiera de lemn Pau Ferro, iar chitara mea are tastiera de Rosewood (care se gaseste in general mai greu de ceva timp) Cel mai mic pret pentru una noua este ~1600 RON pe Thomann (transport inclus) - https://www.thomann.de/ro/epiphone_sg400_ch.htm Pretul meu : 1000 RON cu tot cu husa din poza Prefer predare personala in Bucuresti. Contact prin mesaj privat aici pe forum
  1 point
 3. Clean superb, doua canale de drive, din punctul meu de vedere nu e pentru gainy stuff. Poate cu o pedala in fata, cine stie. Am si Mesa Boogie 20/20 tot la 230 volti daca cineva vrea setul complet la 3000 RON.
  1 point
 4. vand o pedala maxon od 808x in stare ireprosabila (ca noua). pedala folosita ca boost pentru metale in general......cunoscatorii stiu despre ce e vorba. se poate auzi si proba in Bucuresti. astept client seriosi.
  1 point
 5. https://m.mediafax.ro/life-inedit/a-murit-florian-stoica-unul-dintre-membrii-fondatori-ai-trupei-conexiuni-18583262
  1 point
 6. L-am luat de pe ebay si l-am trimis direct la Voodoo Amps pentru modare, am mailurile schimbate cu ei. Nu mi se pare prea gainy, am avut dual rectifier si ala avea mai mult drive. Poate tuburile ar mai trebui ajustate, nu am timpul necesar sa ma ocup. Pretul de nou nemodat e sky high, deasemenea pe ebay second e destul de scump. Pretul meu e mai mult decat decent.
  1 point
 7. Sunt la fel de genial ca Micu', am văzut "Preț" și poze, am presupus că-i anunț ca multe altele
  1 point
 8. Nu le-a descoperit pe toate! Am avut si eu vreo doua SG-uri la vanzare! Nu am primit inca oferte!
  1 point
 9. E notabil și faptul că threadul stă de 13 ani în categoria greșită. Să vă tot plângeți că nu vă cumpără oamenii prostiile pe RGC .
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.