www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/01/19 in all areas

 1. 1 point
  Vand o chitara Gary Levinson Blade California Standard, o chitara excelenta, in stare de-asemenea excelenta. Am cumparat-o de aici de pe forum cu 2500 RON, si o dau cu aceeasi suma, in starea ireprosabila in care am cumparat-o. Intre timp chitara a primit o doza de bridge SD Custom Custom si un set-up complet la Razvan Sarbescu (HGE Contraptions) si a devenit dintr-o chitara buna una excelenta. Chitara suna cu mult peste un Fender mexican, si probabil si peste unele americane. Este Made in Korea, are corp din ash foarte rezonant, neck din maple cu fretboard din rosewood, numai lemne de calitate, bridge Wilkinson tremolo si suna bine in orice context muzical. Mai am o chitara la vanzare pe forum, daca se vinde prima, asta se va retrage de la vanzare. Toate cele bune!
 2. 1 point
  Nu am pus nici un preț, am nevoie de bani, aștept o ofertă serioasă de la cineva care chiar vrea să-l cumpere. Stare impecabila, bag inclus. Nu trimit prin curier, nu vreau să-mi asum nici un risc, deci ne vedem în București.
 3. 1 point
  Hop si eu. Noua achizitie de ieri, un Epiphone Sherlaton II 1992 si Fender Stratocaster CS 60's. Pornind de la premisa ca am mers sa incerc un Gibson LP 2017 High Performance, (deci aveam de gand sa arunc cu fondurile stranse, pur si simplu nu-mi exprima nimic) am plecat acasa cu acest Sherlaton, mi se pare nebunesc de calitativ ca si sound si ca si feeling, sa nu mai spun de aspect. Am mai avut in trecut un Gibson ES-135 si am mai pus mana si pe alte semi-hollow-uri si nu se compara.
 4. 1 point
  citeste mai sus regulamentul rgc !!!
 5. 1 point
  Tocmai am vazut ca nu se vede bine spatele headstock - ului, mai pun niste poze.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.