www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/07/19 in all areas

 1. Deoarece sunt mai mult plecat din tara iar sculele cam stau degeaba, am hotarat sa le vand. Vand 2 monitoare studio Yamaha HS8 in stare perfecta din toate punctele de vedere. Nu le dau separat, doar pereche.
  1 point
 2. Se vinde Epiphone Les Paul Special 2 Chitara este setată low action și no buzz și nu a fost lovită. A fost cumpărată tot de pe RGC acum ceva ani și cântată ocazional în regim de hobby. Perfectă pentru hobbiți și începători. O vând pentru că m-am cam îndrăgostit de sunetul single coil fender și astfel, de ceva timp chiar stă degeaba. PREȚ 450 RON Se mai vinde și o chitară electrică Hannah Montana by Washburn. https://reverb.com/item/4061805-hannah-montana-electric-guitar-washburn-disney A fost adusa din afara, dar nu foarte îngrijită estetic. Prezintă zone cu vopseaua sărită, și un potențiometru nu mai are "pălărie [emoji1783]"... Suna bine datorita amprentei producătorului Washburn și hardware-ul tip telecaster. Poate fi folosita cu succes drept traveller guitar, fiind marime mică dar prefect funcțională. Cu un pic de timp și pricepere, ambele mie lipsându-mi, se poate face o super chitară pentru un copil... Se vinde tot pentru că stă degeaba... PREȚ 250 RON 0765636479 Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
  1 point
 3. Salut! Vand chitara bass Sandberg California II VM-5 Custom Shop, cu urmatoarele specificatii: Color: redburst;Body: American Ash;Neck: American Hardrock Maple;Fretboard: Maple;Headstock: matching redburst;Inlays: black dots;Scale: 35”;Hardware: black;Pickups: Sandberg Power Humbucker / Sandberg P reversed;Preamp: Sandberg – 2 band preamp;Fabricat: iulie 2016Poate fi vazuta / testata in Bucuresti. Nu trimit prin curierat /posta. Pretul nu este negociabil si nu sunt interesat de schimburi.
  1 point
 4. Am inițiat proiectul acesta de 7 string multiscale, corp de nuc, top de plop bubos, gât din 5 bucăți de wenge+furnir de frasin.
  1 point
 5. Vand bass electric Warwick Star BAss cu 5 corzi cu doze pasive MEC. Cheite : Warwick Germany Se poate proba in Iasi. Sunet extraordinar de echilibrat si cald. Pretul include si o husa. Pret usor negociabil.
  1 point
 6. Mi-a sosit un top de poplar burl acum câteva saptamani, iar ieri am primit ceva lemne de la @CiocanelBloodyCIocanel, căruia îi mulțumesc și aici pentru gest; omul s-a cărat cu ele din China până în Europa ca să mi le pună la poștă(cu cea din China e mai greu). De la stânga la dreapta: neck blank de wenge; în rest sunt tastiere de: padouk, katalox, topul, granadillo, bocote, alt granadillo. #pareidoliiintensifies
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.