www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vasilica335

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Everything posted by vasilica335

 1. vasilica335

  vând Chitara bass Warwick Star Bass 5

  Vand bass electric Warwick Star BAss cu 5 corzi cu doze pasive MEC. Cheite : Warwick Germany Se poate proba in Iasi. Sunet extraordinar de echilibrat si cald. Pretul include si o husa. Pret usor negociabil.
 2. vasilica335

  vând Orga Vox Corinthian

  5300 de Lei
 3. vasilica335

  vând Orga Vox Corinthian

  Vand legendara orga Vox Corinthian, tonuri ce apar pe muzica anilor 60-70, The Animals, The Beatles, etc. In stare perfecta de functionare, se vinde impreuna cu toate accesoriile. SE poate proba in Iasi. Pret : 1500 EUR negociabil.
 4. Vand bass Ibanez SRFF806-BKS 6 corzi in stare foarte buna, este ca nou, cu tipla pe dozele Bartolini. Sunet modern. Pret usor negociabil.
 5. Vand claviatura midi Swissonic ControlKey 61 noua, in cutia originala cu toate accesoriile. A fost doar desigilata.
 6. Vand amplificator de chitara electrica DV MARK Galileo 15 in stare foarte buna, cu canal de drive si canal de clean. Sunet foarte bun, amplificatorul functioneaza pe lampi. Se poate proba in Iasi. Pret negociabil.
 7. vasilica335

  vând Manikin Memotron

  Vand claviatura Manikin Memotron cu tonurile clasice de taped violins, taped choir, tonuri ce pot fi mixate impreuna. Este o piesa necesara in studioul celor ce produc muzica, dar si in live. Se vinde impreuna cu un case care este intr-o stare perfecta. Pret : 800 EUR negociabil
 8. Vand chitara bass Fender Precision Bass American, an 2007-2008, in stare foarte buna. Sunet clasic de P Bass. Pretul: 1000 EUR negociabil Nu am nici husa nici case, dar se poate achizitiona separat. Grif din maple.
 9. vasilica335

  vând Chitara Bass Fender Jazz Bass American

  Vand chitara bass Fender Jazz Bass in 4 corzi, grif din lemn de artar. Stare foarte buna cu toc original Fender. Sunet exceptional. Corzi echipate : Fodera (recomand sa le schimbati) Pret : 1000 Euro negociabil
 10. Vand chitara electrica Ibanez Artist Super Edition cu Floyd Rose made in Japan. Stare foarte buna, cu toc original. Sunet exceptional. Singura problema este greutatea ei. Se poate proba in Iasi. Pret: 1100 EUR negociabil
 11. Vand pedalier in stare foarte buna, stare normala de uzura, din aluminiu.
 12. Salutare. Vand chitara electrica Hofner Verythin Standard-D, noua, cu eticheta, scoasa din cutie doar. Chitara este foarte bine setata, suna extraordinar de bine, foarte versatila ca sunet, speciala pentru jazz/blues datorita configuratiei corpului. Pot oferi sample-uri de sound la cerere. Atasez mai jos poze cu acest instrument. Pretul este usor negociabil.
 13. Salutare. Vand chitara electrica cu 7 corzi LTD 40th anniversary in stare foarte buna. Pretul este negociabil
 14. Salutare. Vand chitara bass electrica LTD CG-P4 in stare foarte buna, totul functionabil, estetic 10/10. Pretul este negociabil.
 15. Salutare. Vand un bass foarte rar, extraordinar ca sound, este un bass modern. Arata foarte bine. Instalatie AGUILAR OBP-3. Pun mai jos un link cu un demo de sound. Functioneaza fara probleme, desigur ca fiecare basist isi doreste setup-ul lui. Dot inlay-urile de pe griff sunt fosforescente Pretul este mic pentru cat ar costa el de fapt, dar pretul meu este si negociabil pentru ca este un bas rar despre care nu stie foarte multa lume multe lucruri.
 16. Vînd amplificator de chitara electrica Marshall Artist 3203 in stare buna, cu lampa pe final, se vinde cu tot cu cutia care se vede in poze.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.