www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/31/19 in all areas

 1. 2 points
  Da, de când am bass am o relație stabila în care sunt frecat la cap constant. Încă nu dețin animale dar lupta e grea
 2. 1 point
  Cort B5 OPN Corp din lemn de frasin (swamp ash), gat Bolt-On din palisandru si wenge, tastiera din palisandru cu 24 taste Large, bridge EB12, doua doze Bartolini mk-1, EQ cu 3 benzi bass-middle-treble, chei Hipshot. Constructie la scara 34" (864mm). Finisaj: Open Pore Natural. Are urme de uzura normala, fara lovituri sau zgarieturi mari. Trimit oriunde in tara pe costul cumparaturului.
 3. 1 point
  Fender Squier Clasic Vibe Strat 50's este varful de gama a seriei Squier, foarte bine construit cu un ton curat si "bright" si poate oricand sa fie comparat cu un Fender Mex. A primit un upgrade, doza bridge fiind inlocuita cu un humbuker. Chitara este in stare perfecta de functionare, cosmetic are cateva lovituri pe lateral (se pot vedea in poze) fara sa-i afecteze in vreun fel sunetul iar tastele sunt impecabile. Vine insotita de husa, Prefer doar predare in Bucuresti ca sa poata fi testata. La Thomann costa aproape 2000 lei, eu vreau pe a mea 1100 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi. https://www.thomann.de/ro/fender_squier_classic_vibe_strat_50s.htm https://www.youtube.com/watch?v=-clapArybig https://www.youtube.com/watch?v=r8aFHLtvoxA
 4. 1 point
  Chitara electrica VGS RoadCruiser VST-110 Select Relic Tobacco Burst. *LACUL NU ESTE SARIT; ACESTA E MODELUL CHITARII* Chitara este ready to play. I-am facut ieri service-ul la GuitarShop. Schimbat corzi, curatat grif si tastiere, saddle height etc. Pretul initial din magazin a fost de 1750lei. Ca idee, doar dozele de pe ea sunt 150euro. Corp masiv din anin american Gat artar dintr-o bucata Lac mat vintage Sacala: 648 mm Latime pragus (nut): 43 mm Tastiera din lemn de palisandru cu 22 de taste Doze pasive EMG-HZ: 2 x SC-1 Single-coil si 1 x OC-1B Humbucker Comutator cu 5 pozitii Controale: volum si ton Tremolo standard Finisaj mecanism si chei: cromat Antique Silver Culoare: Relic Tobacco Burst
 5. 1 point
  Dacă ai deja boxe bune, da. Dacă nu, ai să dai vina pe software. Componentele electronice nu sunt problema, chiar dacă incluzi și dozele: e destul de greu să greșești o bobină în 2019. Dar înlocuitul dozelor rămâne un hobby foarte popular.
 6. 1 point
  Mi-am facut o bucata de frasin curat pentru gatul chitarii si m-am apucat de taiat. Cu flexul si panza de slefuit am dat si forma grip-ului. Gatul este single piece, fretboardul din paltin, pe care urmeaza sa il primesc.
 7. 1 point
 8. 0 points
  Nu e ok sa lasi chitara fara corzi pe perioade lungi
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.