www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/31/19 in all areas

 1. Da, de când am bass am o relație stabila în care sunt frecat la cap constant. Încă nu dețin animale dar lupta e grea
  2 points
 2. Chitara electrica VGS RoadCruiser VST-110 Select Relic Tobacco Burst. *LACUL NU ESTE SARIT; ACESTA E MODELUL CHITARII* Chitara este ready to play. I-am facut ieri service-ul la GuitarShop. Schimbat corzi, curatat grif si tastiere, saddle height etc. Pretul initial din magazin a fost de 1750lei. Ca idee, doar dozele de pe ea sunt 150euro. Corp masiv din anin american Gat artar dintr-o bucata Lac mat vintage Sacala: 648 mm Latime pragus (nut): 43 mm Tastiera din lemn de palisandru cu 22 de taste Doze pasive EMG-HZ: 2 x SC-1 Single-coil si 1 x OC-1B Humbucker Comutator cu 5 pozitii Controale: volum si ton Tremolo standard Finisaj mecanism si chei: cromat Antique Silver Culoare: Relic Tobacco Burst
  1 point
 3. Dacă ai deja boxe bune, da. Dacă nu, ai să dai vina pe software. Componentele electronice nu sunt problema, chiar dacă incluzi și dozele: e destul de greu să greșești o bobină în 2019. Dar înlocuitul dozelor rămâne un hobby foarte popular.
  1 point
 4. Mi-am facut o bucata de frasin curat pentru gatul chitarii si m-am apucat de taiat. Cu flexul si panza de slefuit am dat si forma grip-ului. Gatul este single piece, fretboardul din paltin, pe care urmeaza sa il primesc.
  1 point
 5. Nu e ok sa lasi chitara fara corzi pe perioade lungi
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.