www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/18 in all areas

 1. 4 points
  Black Friday!!! O chitară superbă cu lemne nobile, corp de tei american și față de Buckeye Burl, castan californian, grif de Wenge și Bubinga, fretboard de wenge, doză bridge Bareknuckle Stormy Monday alnico2 unpotted, doză neck Seymour Duncan Seth Lover unpotted. Zero uzură la taste, are instalat un kill switch (butonul roșu). Extrem de confortabilă, action foarte mic, sound fantastic. Se poate proba in București. pachetul include și toc Ibanez. https://esound.ro/ibanez-rg921wbb-premium-chitara-electrica…tel: 0737681371
 2. 1 point
  Amplificator acustic Marshall, putere 50 wati, 2 canale, reverb si chorus, in stare foarte buna. Spre deosebire de alte modele acesta are si DI out.
 3. 1 point
  Vand chitara Fender Squier Strat + Amp Fender Mustang v1/2 + Cablu Amp 5m Fender + Set Corzi Fender + Strap fender. Cumparata pe 3 Oct 2018, folosita 10 minute - Imi pare rau sa o dau, dar ma mut din tara. Contact la 0773.853.132 sau PM la https://www.facebook.com/dinumariusl
 4. 1 point
 5. 1 point
  Se vinde un amp pe tuburi mult imbunatatit fata de varianta stock.In mare s-au facut urmatoarele modificari:- s-a facut upgrade la tuburi, respectiv 12AX7 JJ in preamp si 6V6 Electro-Harmonix in final;- s-au introdus pot-uri de reglaj pentru Bass si Treble si s-a inlocuit pot-ul de volum cu unul calitativ. - s-a reglat nivelul de amplificare pentru un sunet cald, vintage, specific amplificatoarelor din anii '50. Pe scurt este un amplificator excelent de studiu, cu sunetul specific dat de tuburi la un volum rezonabil, fara a deranja vecinii. Nu doresc schimburi. Mai multe detalii in privat.
 6. 1 point
  Nu e aia singura diferenta. Ala galben e un ceramic multi-strat si ala gri e polyester. In general pentru aplicatii de semnal audio se recomanda evitarea condensatorilor ceramici pentru ca au calitati piezoelectrice. Pe scurt sunt microfonici. Deci in cazul tau, ala gri e mai potrivit.
 7. 1 point
  Update: So, am aplicat mod-ul Duncan folosind condensatorul din stanga (223) si rezistorul de 100K in prima instanta pe un Affinity Tele. Functioneaza exact cum ma asteptam. Desigur, e cu single coils, nu humbuckere unde efectul ar fi mai pronuntat, dar exista clar o diferenta. Next o sa il aplic si la PRS.
 8. 1 point
  N-ai de ce, succes și să mă tragi de mânecă să văd buildu când o fi gata.
 9. 1 point
  Salut, sunt interesat de genul asta. Contacteaza-ma in private
 10. 1 point
  Saimon electronics pe baritiu
 11. 1 point
  Fender Classic 50 Telecaster este un instrument fabricat in Mexic, inspiratia fiind in mod clar primele chitari Fender aparute. Reteta este cea clasica: corp din ash cu finisaj subtire si transparent, se vede foarte frumos fibra lemnului, grif integral din maple, 21 taste si doze alnico pentru un sunet cat mai corect de tele. Chitara este foarte rezonanta la rece (finisajul subtire o ajut in acest sens) si are tonul clasic Tele amplificata. Este contruita si finisata foarte atent, aleasa cu grija din mai multe exemplare similare. Am ales-o pe aceasta pentru rezonanta foarte buna la rece si pentru ca mi s-a parut ca griful se muleaza perfect pe conturul palmei. In plus, albul acesta transparent prin care se vede fibra lemnului este unul dintre cele mai frumoase finishuri la Tele. Chitara este in stare impecabila functional si buna cosmetic, dar beneficiaza de un ding in lateral si ceva zgarieturi pe spate de la curea. Nu sunt mari si le-am surprins in poze. In rest nu sunt probleme, este comoda si suna excelent, tastele sunt ca noi. Va face viitorul proprietar fericit pe termen lung. Noua costa 3645 lei la esound, eu vreau pe a mea 2000 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi. https://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electrice/fender-classic-series-50s-telecaster-chitara-electrica.html 0731 444 646
 12. 1 point
  Se poate proba in Constanta. Prefer livrarea in persoana, dupa testare, dar poate fi trimis prin curier in tara, doar dupa plata integrala in avans. Transportul va fi aranjat si platit de cumparator. Eu ma voi ocupa de ambalare. Conditie LIKE NEW. Lampi originale. Vine cu foot controller si manual, originale. Nu mai am husa de panza pe care am pierdut-o. Am insa cutia originala de transport. Alimentare originala la 230V. A fost cumparat nou de la Thomann in februarie 2012. Sunt unicul proprietar. Nu a fost folosit live niciodata, doar in casa si de cateva ori la niste repetitii. Nu doresc schimburi cu nimic; anuntul este pentru vanzare. Este amplificatorul folosit la aceasta inregistrare demo: Pentru detalii suplimentare, va rog sa folositi PM.
 13. 1 point
  La un priveghi: - Îmi dați și mie parola de la wi-fi? - Respectă mortul, tinere! - Cu litere mici?
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.