Cosu Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Exista multe chitariste ? Cunostintele mele se opresc undeva pe la o tipa care canta cu Maical Jackson si Courtney Love. Senzatia mea este ca prea putine adopta viata de star rock....
NiNjA Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Stiu eu o gramada care cinta pe strada. Cele mai sexy sint bassistele. De motoriste nu mai vorbim.
Stefan Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Daca nu ma insel, si cele de la The Corrs canta la chitara.. dar s-ar putea sa ma insel totusi.
Guest spyked88 Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Lita Ford... dar cred ca Cosu se referea la rock star-uri in devenire .
Guest rhcp_guitarist Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Daca nu ma insel, si cele de la The Corrs canta la chitara.. dar s-ar putea sa ma insel totusi. 10481[/snapback] Mai degraba fratele lor canta la chitara,una e vocalista,alta canta la vioara si alta la tobe..
Cosu Posted June 28, 2005 Author Posted June 28, 2005 Stiu eu o gramada care cinta pe strada. Cele mai sexy sint bassistele. De motoriste nu mai vorbim. 10479[/snapback] abordarea e strict gresita. vorbim dpdv muzical . cele mai mai multe artiste nu reuses sa iasa din anonimat o basista frumoasa am vazut in trupa lui Mike Oldfield intr-un concert , arata traznet si canta pe masura. totusi nu a iesit din anonimat.
Guest rhcp_guitarist Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Stiu k e o trupa de fete care au mare succes in America..the donnas
Guest om__bun Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Stiu k e o trupa de fete care au mare succes in America..the donnas 10488[/snapback] Bravo mai...de formatia Secret din Romania nu aminteste nimeni? apropo,in formatia H.B. la baterie nu cumva canta si o fata? ..sau e offtopic?
Adi Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 In formatia HB canta ( la trecut ) o tipa la tobe. Acum e un tip. Si da, e offtopic pentru ca e vorba de chitariste/basiste nu de alte specii. Gagicile din The Iron Maidens canta binisor, pacat ca-s cam urate.
jules Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Ann(guitar, bass) si Nancy Wilson(guitar) de la Heart - suficient de mainstream pt voi? gear http://www.mikelull.com/Stars%20Guitars/heart.htm voila, monsieur ! http://www.mikelull.com/Stars%20Guitars/1958_flying_v.htm
hihi Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 ahhahaa.. nu ati auzit de Kittie ? Sau Kitty.. cum s-o scrie. E o formatie numa de gagici, imbracate in roz, care canta cva black sau death (oricum cva dur ). Unele sunt urate, altele merg . Luati un clip ca sa va dati seama singuri.
Dementhor Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 pai 4 non blondes...nu stiu exact componenta, dar cel putin una canta la chitara
pixy Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 basista de la A perfect circle( nush daca mai e si acum) , nu-i stiu numele.KITTIE (toate gagici)
Susceptor Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 ma rog..alea din kittie sunt urate si nu imi place kittie de nici o culoare
Guest Hetfield_escu Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 The Bangles o trupa rock foarte iubita in anii '80....componentza 100% gagici.
Guest Sheriff Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Ar mai fi: Lori Linstruth http://www.lorilinstruth.com/ , care e si chitarista in trupa americana de metal chix Warbride (http://www.warbride.net/) Cred ca le-am mai amintit si prin alt thread pe tipele de la Vixen: http://www.vixenrock.com...tre sa mai cautati pe gugal poze mai vechi daca vreti sa vedeti componenta pentru primele 2 albume... In rest...s-a mai zis...
Guest Ionutz Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Interesant fenomen...ca nu prea sunt fete la instrumente... Dar sunt foarte cautate in schimb la voce. Adica pt mine, o formatie cu o voce feminina de obicei suna mai bine decat cu una masculina (sau cu 2 voci e si mai bine ) Ar trebui sa intrebam fetele de ce nu sunt atrase asa de mult de chitara/bass
Moisoiu Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Pentru ca au degetele mici si sensibile,si le raneste griful mare si dur
Susceptor Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 mda...the big bad wolf hurts the lil' ol' damsel in distress...
Guest Steven Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Basista mai este una Suzi Quattro.Am ascultat-o si e destul de meseriasha...
LinX Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Chiar ma intrebam acum cativa ani cum de nici o tipa nu poate ajunge catusi de putin la nivelul lunui tip in ceea ce priveste tehnica pe chitara. La Heart de ex era un chitarist care la facea solourile si toate chestiile mai jemechere. Pe urma am auzit / vazut cam ce canta Lita Ford si am zis... hmm, ok, de data asta chiar merge. Tipa stie chitara, insa nu se poate compara cu un guitar-hero veritabil. Apoi am vazut-o intr-un 'guitar-video' demonstrativ pe Jennifer Batten. Nu auzisem nimic de ea pana atunci. M-a lasat masca. A cantat cu Michael Jackson (turneele Bad si Dangerous cel putin), Jeff Beck si altii; mai are si cateva albume solo. Un stil f personal, bazat pe un soi de tapping cu mai toate degetele ("10 finger tap" ii zicea pe un site). In orice caz, ascultati daca gasiti Ca basiste, tipa care canta cu Prince am inteles ca era tare.
Guest niksha_poe Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 fete stiu multe care se apuca sa cante la vre-un instrument si sunt foarte incantate si se tin de el si invata k-lumea dar la un moment dat se lasa de respectivul (chitara/bass) ptr ca fireste vin zilele in care tre sa aiba grija de casa de familie .mie nu imi place asta ptr ca eu nu vreau sa ma las .dar mai vedem. dar: "keep on rockin` !!!!!! "
Guest Breezer Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 the vixen chicks were cool, acum n-or fi exceptionale, dar dau bene.
dalv Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 am nimerit intr-o seara pe nationat tv si aratau un concert jazz/blues din club A, imi pare rau ca nu am prins numele trupei dar aveau o tipa la chitara care rupea tot au avut o parte de jam in care solistu facea vocalize in genul "pam param pam taaaaaam tadam" si tipa imita cu chitara foarte mishto
Guest BigMac Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 As aminti si de Mary Kaye - in anii '50, are si un Stratocaster Tribute. Si de trupa all-girl L7 (grunge, au vreo 2 melodii reusite)
Guest antwan Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Dolores O'Riordan Burton - The Cranberries Gagica arata binisor, canta la voce si chitara armonie si genul e rock cu influente celtice si irlandeze...Stiati sigur de ei, dar aveati un lapsus.
dalex Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Chitarista solo , romanca , vazuta tot intr-o seara pe tvr 2 parca, dezinvolta si cu sange, cred ca e aceasi de care vorbea Dalv mai sus. Tehnica, rapida , feeling, mult peste chitaristi cu pretentii de pe meleagurile noastre..Evident nu e un satriani in fusta, dar a fost o surpriza placuta si in fond tipa e sub 30 de ani, mai are loc de crescut. din pacate nu am retinut numele si trupa cu care canta. Cantau blues, pe clean, asa ca nu se putea ascunde in spatele efectelor, si marturisesc ca am incercat un sentiment de invidie- deh sunt om nu robot.
Recommended Posts