eduard.alexandru Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 (edited) Am vrut doar sa schimb locatia jack-ului si sa refinisez putin neck-ul, dar in timp ce lucram, mi-au venit cam multe idei, deci a fost ceva spontan. Personal, sunt foarte multumit de rezultat. Edited September 4, 2010 by draugr
maur Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 n-arata rau deloc. dar nu trebuia sa o dai cu lac? sau nu se vede in poze?
Radu Burcea Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 n-arata rau deloc.dar nu trebuia sa o dai cu lac? sau nu se vede in poze? Pai daca este oil finish,de ce ar mai da cu lac?
Gorel Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ce ma enerveaza genul asta de topicuri in care nu arati decat rezultatul final, si mai ai si atitudinea aia cand prezinti totul, de parca un efort de genul asta ar dura 5 minute sau ar fi floare la ureche (ia uitati ce-am facut in pauza de cafea) Asta e fix topic de tip "show-off", adica nu inveti pe nimeni nimic, nu ceri ajutorul nimanui, doar te lauzi
eduard.alexandru Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 (edited) de parca un efort de genul asta ar dura 5 minute sau ar fi floare la ureche (ia uitati ce-am facut in pauza de cafea) A durat 5 ore. Ma deranja lacul de pe neck, era prea aderent. Chitara a fost initial albastra-verzuie cu lac acrilic deaspupra. Dadusem cam acum un an jumate lacul jos de pe corp, vopseaua am lasat-o, dar am dat cu un spray negru peste ea; in acest fel am putut obtine acele pete negre cu albastru pe margini. Am folosit o bormasina cu perie circulara de smirghel si am facut cateva corecturi cu "smirghel actionat manual". Cel mai greu a fost datul gaurii cu burghiul de 8mm pentru noua mufa. Am aplicat 2 straturi de ulei fara diluant Edited September 4, 2010 by draugr
ggedamed Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Marfa! Ia uite ce potential au Reghinurile astea noi. Arata bestial! Lasi butoanele vechi la potentiometre? Ar merita unele mai artistice.
Recommended Posts