www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Jimmy67

  vând St Blues Mississippi Bluesmaster

  Ma intereseaza schimb cu chitara hollow sau semi-hollow body de valoare apropiata sau usor mai scumpa.
 3. Jimmy67

  vând Blade California Standard

  Ma intereseaza schimb cu chitara hollow sau semi-hollow body de valoare apropiata sau usor mai scumpa.
 4. SKU

  Line 6 Helix

  Eu am folosit un Helix LT cam 1 an fiind posesor de Atomic Amplifire12. M-am mutat din tara si mi-am cumparat un Helix, Amplifire-ul lasandu-l in tara. La inceput am fost multumit de SUNET dar cu timpul mi-am dat seama ca ceva in felul care se simte nu e chiar natural. Ca si cum ar avea un latency si ca si cum nu ar fi la fe de "direct" ca un amp. La un moment dat mi s-a stricat pedala de wah ( o chestie foarte intalnita pe modelul LT ) si mi-am cumparat al doilea Atomic Amplifire, modelul 6 de data asta. Din prima clipa cum i-am dat drumul pe primul preset stock am realizat ce lipsea la Helix. Actiunea e pur si simplu mai rapida, mai directa asemanator unui amp. Parerea mea e ca pentru muzicianul care este interesat de TON Helix este top level. Interfata este superba, in afara de pedala problematica este construit foarte bine, gama de efecte si modele este gigantica. Dar pentru muzicianul care vrea sa se bucure de cantat parerea mea e ca Amplifire, Kemper chiar si Headrush sunt superioare.
 5. Today
 6. Abner

  cumpăr Gretsch G5220

  Cumpar Chitara Gretsch G5220.
 7. stefanpostoronca

  vând Ibanez M80 Chitara electrica 8 corzi

  Nope, a fost la asa pret?
 8. Vand avid 11rack 1300 lei , Digitech 2120 artist 700 lei Schimb doar cu Kamper sau cu fractal ax8 cu diferenta din partea mea Alte detalii le discutam in privat va rog
 9. hai cu banutii, ca zboara fluturii din portofel de la mine...negociem noi
 10. Alin Rosulescu

  vând Line6 James Tyler Variax JTV59 P90

  Am pus pe ea un set nou de GHS Boomers .10 - .52 si tinand cont ca ma cam grabesc, mai putem negocia putin si la pret...
 11. Vand consola, din poze,doar împreună cu cele 4 jocuri. O am de 5 luni, stare impecabila(a fost expus vreun an și ceva în vitrina unui supermarket), dacă m-am jucat de vreo 10 ori e mult...Preţ fix ,predare personală, sunt pățit cu firmele de curierat.
 12. Functioneaza bine.Are presetate toate armoniile din lume plus posibilitatea de creare a unora noi dorite de utilizator.Estetic prezinta urme discrete de utilizare.Panoul frontal, in afara usoarei decolorarai a sagetilor de pe doua butoane, nu prezinta alte de utilizare sau abuz.Procesorul a fost tinut numai in rack.Pretul usor negociabil.Trimit in tara cu Posta Romana ramburs sau curier.
 13. Functioneaza perfect.Estetic prezinta cateva zgarieturi fine pe capacul superior.Panoul frontal este impecabil, fara semne de utilizare sau abuz.Procesorul a fost tinut numai in rack.Pretul usor negociabil.Trimit in tara cu Posta Romana ramburs sau curier.
 14. shredder666

  vând Digitech RP360XP

  Se vinde una bucata procesor Digitech RP360Xp. Stare f buna, urme minime de uzura, doar mici zgarieturi. Functioneaza fara probleme. Pentru repetitii, home recording e genial. L-am folosit si Live de vreo 2 ori in cantari de club. Features Over 160 Amps, Cabinets, and Effects 55 Amp/Acoustic types 27 cabinets 85 effects 198 presets (99 factory, 99 user) Expression pedal Power supply included 40-second looper 60 High quality drum patterns Durable metal chassis and footswitches 2 x 2 USB audio streaming Built-in chromatic tuner External control input for a 3-button footswitch Configurable footswitch modes (Stompbox, Preset, Bank) Up to 5 seconds of delay time USB editing via DigiTech Nexus Stereo 1/4" Output Stereo 1/8" headphone output Stereo 1/8" Aux Input Amp / Mixer mode optimizes 1/4" outputs for amps and mixers 24-bit 44.1kHz sample rate Specifications A/D/A Converter 24-bit high performance audio Sampling Frequency 44.1 kHz A/D/A AudioDNA2™ DSP Processor Simultaneous Effects 10 Preset Memory 99 User Presets/99 Factory Presets Phrase Looper 40 seconds of record time Drum Machine 60 Patterns Guitar Input 1/4˝ Unbalanced (TS) Input Impedance 1 MOhm Max Input +10 dBu Aux Input Connector 1/8˝ Stereo (TRS) Output Connectors 1/4˝ Impedance Unbalanced Output Impedance 500 Ohms per side Max Output +8.5 dBu Headphone Output 1/8˝ Stereo (TRS) – 118 mW per channel @ 50 Ohms Optimized for use with headphones having an impedance of 60 Ohms or less USB Type Type B, supports USB 1.1 Full Speed (12 Mbps Bandwidth USB 2.0 compatible) USB Recording Sample Rate 44.1 kHz USB Recording Bit Depth Supports 16-bit or 24-bit (depends on setup in recording software) Dimensions 11.5” (L) x 8.5” (W) x 2” (H) Unit Weight 4.12 lbs. Power Requirements 9 VDC, 300mA, 2.7 W, center pin GND, outer sleeve positive Power Supply PS0913DC-01 (US, JA, EU); PS0913DC-02 (AU, UK)
 15. shredder666

  vând [EXPIRAT] Harley Benton ST-70 Black Paisley

  Vandut. Se poate inchide.
 16. sleepblackheart

  vând Ibanez M80 Chitara electrica 8 corzi

  Ai luat-o si tu macar cand era 3900 la mcmusic?
 17. Alin Rosulescu

  Line 6 Helix

  Eu sunt foarte multumit de Helix . Sa il dau, era doar un mare moft. Doar Variax-ul e pus la vanzare si asta pentru ca mi-am comandat altceva si vreau sa acopar costurile noii achizitii. Pt reverb, folosesc efectele din Legacy, care mi se par mai ok iar in ceea ce priveste butonatul lui, mai am de invatat :). Partea buna este ca am reusit sa obtin cam ceea ce am vrut si asta cu toate tipurile de chitara pe care le am si le-am folosit iar amp-sim-urile din ultimul update sunt criminale. Maine imi soseste BMG Red Special-ul si ma apuc de butonat la niste patch-uri VOX based.
 18. Toate componentele, la pachet - 4000 lei Placă de sunet RME Fireface 800 T.C. Electronic Triple C Stereo - Multiband compressor DBX 120XP - Subharmonic Synthesizer Mindprint En-Voice MkII Egalizator DBX 1231 Microfon de studio SM PRO Audio MC01 Microfon T-Bone SCT 800 - cu lampă
 19. yeswhere man

  vând SM PRO Audio MC01

  Microfon decent pentru home-studio. Are ambalajul original. Funcționează ok. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 20. Microfon decent pentru home-studio. Are toate accesoriile - suport pentru stativ, cablu de conectare la alimentator și alimentator original. I-a fost înlocuită lampa chinezească 12AX7 cu un Tungsram ECC85. Ofer bonus încă 4 lămpi - un RFT, un Haltron, un TAD și o lampă rusească. Toate sunt funcționale și sunt ambalate și protejate în cutii separate. Numai lămpile costă cât prețul microfonului. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 21. Egalizator profesional, pentru live și studio. Arată de nota 7, funcționează de nota 10. I-am schimbat 3 potențiometre cu piese originale DBX, cumpărate din USA. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 22. Crossover profesional pentru bass și sub-bas. Poate fi folosit atât live cât și în studio. Funcționează foarte bine. Butoanele sunt în stare foarte bună. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 23. Schimb LP Vintage Paradise care a a juns la mine printr-un schimb pe Strymon Flint, sau Blue Sky (preferabil Flit), sau pedali mai rasarite de FUzz. Asta este chitara, diferenta este, ca a fost setata cu corzi de 10/46> https://forums.rgc.ro/topic/133613-expirat-vintage-paradiseslash/?tab=comments#comment-1033385
 24. Pretul este 650 lei - negociabil.
 25. Chanell-strip cu performanțe deosebite la întregistrarea microfoanelor de studio și a instrumentelor. Are alimentare 48V - phantom. Funcționează foarte bine. Toate butoanele și switch-urile sunt în stare foarte bună. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 26. Multiband compresor performant. Utilizabil în studio sau live. Funcționează fără probleme. Trimit în țară prin curier sau poșta română sau pot să îl predau personal în Buzău, Focșani sau București.
 27. vand Palmer pocket amp versiunea 1 i n stare buna de functionare. Este o solutie buna si ieftina pentru folosirea pedalboardului direct in linie avand iesire XLR si simulare de aplificator si de boxa de chitara. Eu l-am folosit cu un T-rex soul mate direct in linie, cu rezultate decente. Am trecut pe un IR loader si nu imi mai foloseste.
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.