www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Am luat acest procesor acum cateva luni. Nu este nou, dar functioneaza fara nicio problema. Are alimentator original si update la ultima versiune de soft. Imi place mult cum suna, dar voi trece la Kemper. Prefer predare personala in Pitesti, dar il pot trimite si in tara, ambalat corespunzator. Nu ma intereseaza schimburi.
 4. Am acest amplificator din vara lui 2019 si nu a apucat decat 4 repetitii si 1 concert. In rest a stat fie acasa fie la sala. Este un combo full lampa. Are 3 canale, fiecare cu cate 2 variatii, ceea ce inseamna un total de 6 variatiuni. 2 x clean (unul spre Fender si unul spre Vox), 2x Medium Gain si 2x High Gain. Se pot obtine tonuri de la crystal clean pana la super heavy. Potul ISFa fost special conceput pentru a putea modela spound-ul canalelor de drive de la Marshall la Mesa Boogie. In mod normal nu l-as vinde, dar lipsa cantarilor si greutatea lui m-au covins sa reduc arsenalul astfe incat ma voi reorienta catre Kemper. Optional, se poate achizitiona de pe net si switch-ul cu 5 butoane, care oferta acces total la toate combinatiile de canale plus un boost. Specs: Power: 60W Speaker assembly: 2 x 12 "Celestion 70/80 Tubes: 2 x ECC83 and 2 x EL34 2 footswitchable channels 6 footswitchable voicings Boutique Clean channel with advanced sound control 2 high-gain overdrive channel Patented Infinite Shape Feature (ISF) Power reduction to 10% of the total power Presence Resonance Master volume Digital Reverb with Dark / Light Switch Speaker emulated output with 1x12 / 4x12 voicing Effect loop with effect level switch USB for recording Including 2-way footswitch Dimensions (W x D x H): 707 x 260 x 520 mm Weight: 34.5 kg Nu ma intereseaza schimburile si nu il pot trimite in tara. Predare personala in Pitesti sau in imprejurimi. Pot face un drum si pana la Bucuresti, daca este necesar.
 5. Am chitara asta de aproape 1 an si am folosit-o la cateva repetitii si vreo 3 concerte din 2020. Am mai cantat-o cateva ore in casa, dar in rest sta si aduna praf. Este un model dreadnought, care beneficiaza de tehnologia TransAcoustic, ce se foloseste de corpul chitarii si vibratia corzilor pentru a o aplifica si a putea folosi efectele onboard - Reverb/Chorus. Top-ul este din solid spruce, spatele si lateralele din mahon, griful este din mahon iar bridge-ul si fretboard-ul din rosewood. Sisemul piezo este System 70+ SRT Piezo iar controalele sunt pentru Reverb/Chorus/TA Switch/Volume. Este o chitara foarte buna pentru live, dar si pentru studio. Nu am husa si nu o trimit prin curier. Nu ma intereseaza schimburile.
 6. Singurele schimburi care ma intereseaza sunt pedale de delay cu functia tap tempo(ex. Boss dd8, Nova delay, etc) sau pedale de reverb, din categoria MXR m300, Strymon Flint, etc.
 7. Chitara este ca noua. A fost folosita la cateva repetitii si nu mai mult de 5 cantari. Corpul este de tip Concert (Taylor style) iar constructia este all solid wood: solid stika spruce top, solid rosweood back and sides, mahogany neck with ebony fingerboard. Sistemul pre-ampului este de tip SRT (studio response technology), astfel ca in afara de EQ-ul pe 3 benzi, chitara are un switch cu ajutorul caruia se pot alege 3 tipuri de simulare de microfon (Neumann U67 and KM56, and Royer R-122), un buton focus/wide prin care se poate selecta distanta microfonului si un knob de rezonanta care este de foarte mare ajutor in momentul in care se apeleaza si la percutie. Mai are un knob de blend intre sunetul clasic al dozei piezzo si simularea de microfon si un knob pentru anti feedback filter. Are o zgarietura fina pe spate, care se poate observa si in poze. Este o chitara foarte potrivita atat pentru studio cat si pentru live, atat in trupa cat si in conditii de one man show. Vine insotita de un feedback supressor Yamaha de cauciuc si case original Yamaha. Este modelul mai vechi, ce nu are tehnlogia ARE. Modelul nou, costa, fara case in jur de 4.200 RON. Pretul meu este de fix 3.000 RON. Trimit si in tara prin curier rapid, dar as prefera predare personala in Pitesti/Bucuresti sau imprejurimi. Nu ma intereseaza absolut niciun schimb. Am de toate
 8. Recent am achizitionat un procesor pentru acustica si dupa ce am facut cateva schimbari in pedalboard-ul de electrica, au ramas domnisoarele acestea fara rost: 1. Pedalboard Rockboard Duo 2.1( cu husa) + sursa Harley Benton PowerPlant JR (perfect pentru 5 pedale) - 300 RON amandoua 2. GIG FX Variable Overdrive - un overdrive cu 3 stagii fixe, nu sunt seamless ca la enrie ball expression overdrive (light OD, crunch si distortion), eq pe 3 benzi, bypass silentios cand pedala e apasata la calcai. - 300 ron 3. Bespeco - pedala de volum stereo - 80 RON 4. MXR Prime Distortion - un distortion cu sunet perfect pentru rock clasic. - 200 RON 5. EBS Multi Comp pentru chitara - compresor analog cu 3 tipuri de compresie, cea mai interesanta si utila fiind cea dual band, care poate fi reglata manual din interior - 300 RON 6. BOSS RC 1 - looper stereo - 350 RON 7. EHX Soul Food - clona de Klon Centaur Silver, perfecta ca boost sau light overdrive - 300 RON 8. EHX Overlord - overdrive FET si boost separat, stereo, blendable, cu selector de impedanta pentru utilizarea cu diferite instrumente (chitara, bass, clape, synthuri, etc) - 550 RON 9. NUX Mod Core Deluxe - multimodulatie stereo cu cate 2 variatii pentru fiecare efect. - 300 RON 10. Zoom MS50G - vandut. Trimit prin curier sau posta oriunde, cu plata transportului de catre cumparator. Preturile sunt fixe. La achizitionarea a 2 sau mai multe pedale primesti cadou protectoare pentru switch si cabluri patch harley benton flat de 10cm. Pentru mai multe informatii sau poze, nu ezitati sa ma contactati! Multumesc
 9. Vând amplificator de chitara Hughes&Kettner Edition Blue 60W, pe tranzistori, 2 canale(clean și drive) control volum general + master pentru fiecare canal, eq(bass, middle, treble), reverb. Prezintă semne de uzura dar funcțional e in stare buna. Este o varianta destul de buna pentru cei care sunt la început cu cântatul și vor ceva la un preț mai redus. Se poate testa in Arad. Prețul este negociabil, prefer bani pe el și prefer sa îl predau personal cumpărătorului, ferindu-l de anumite riscuri datorate unui transport mai neglijent al celor de la curierat.
 10. Acesta a fost primul construit, dupa proiectare. Finisarea finala se face manual.
 11. Vând 2 pedale, overdrive și distortion BOSS OS-2 overdrive/distortion, stare buna, 4 potentiometre control(level, tone, drive, color) fără alimentator. BOSS MD-2 Mega Distortion, stare buna, 4 potentiometre control(level, tone/bottom, dist, gain boost) fără alimentator. Pedalele au mici semne de uzura care se pot vedea in poze. Pedalele au fost folosite și cântate mult și din punct de vedere al raportului calitate/preț, eu am fost mulțumit de ele. Le vând deoarece in momentul de fata nu le mai folosesc de fel și stau in cutie degeaba. Prețul este de 200 lei bucata și este de preferința fix.
 12. Yesterday
 13. Did some corrections on a 96-97 Fender US neck that I bought some time ago for a possible future personal project: - levelled and crowned the fretwire; - corrected the already previously done scalloped fretboard (it was scratched and it didn't look really good); - the neck back was horribly sanded with nothing added after... it got really dirty and sticky, yuck! -> I sanded it again to remove the grime, and applied tru oil to get the finish back and normal again;
 14. Schimb și cu Helix LT, Headrush Pedalboard sau AX8. Salvați roșioara de la singurătate.
 15. 3600 RON fix, nu merge mai jos de atât.
 16. VOX AV15 Amplificator hibrid stare foarte bună. Tub original Ruby. Review pe YouTube. Preferabil predare în Jud. Brasov sau împrejurimi. contact: lostcrist@gmail.com
 17. Last week
 18. donez folii de carton cu preseturi pentru arturia minibrute (cele ce vin din fabrica la pachet cu synthul). Mi se par misto , nu as vrea sa le arunc, ci sa le donez unui user de minibrute. Se pot ridica din Cluj, zona Iulius.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.