www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Horil

Active Members
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Horil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Apropo de latenta, cum este aceasta? Se poate folosi pentru a canta in timp real sau doar inregistra, cu programul respectiv si specificatiile hardware mentionate? Ai spus ca folosesti un laptop cu placa integrata, cablul de la chitara intra in Mic-in sau ai cumva si intrare Line-in?
  2. @Hyplink: Are alte presetari(patchuri) si am citit undeva ca unele efecte au fost remodelate, dar cred ca ofera aceleasi posibilitati de customizare, in mare. Daca esti curios descarca manualele de utilizare pentru ambele modele si vezi acolo exact ce cu ce presetari vine fiecare. In rest, cred ca are aceleasi capabilitati, poate cu mici modificari la unele efecte. (parca am citit pe un forum ca cele de overdrive au fost remodelate)
  3. Nu detin, dar cred c-ar fi de mentionat si(am incercat unul): http://mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=5&BrandCategsID=85&BrandProductID=992
  4. Nu am vreun model special, boxe simple pentru pc, dar mã gândeam cã diferența o face procesorul în primul rând în cât de bine prelucreazã el semnalul, reuºind sã simuleze mai mult sau mai puțin ceea ce-ºi propune.
  5. Ce-mi recomandati sa-mi iau pentru o chitara electrica ieftina(Squier), pentru acasa, dintre urmatoarele variante de mini-amplificatoare sau un procesor de efecte pe care am de gand sa-l conectez direct la boxe/casti/pc, fara amp(am inteles ca simuleaza el ca si cum ar fi trecut printr-un amp?!): Amp: Ibanez DAG1 : http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=258&BrandProductID=2539 Marshall MS-2 Micro: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=4&BrandCategsID=178&BrandProductID=1004 sau un procesor multi-efect: Zoom GX1: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=5&BrandCategsID=85&BrandProductID=955 Nu-mi pot lua mai mult de unul dintre cele trei, evident, criteriul fiind fondurile limitate. Ce parere aveti, cu ce as iesi mai bine, ca si tonuri acceptabile/sunet?
  6. Notele apar diferit deoarece este vorba despre doua voci puse pe un singur track. Poti schimba vocea pe care vrei s-o editezi din meniul din partea de sus a aplicatiei, aflat imediat dedesubtul butoanelor de Play, Revenire...
  7. Horil

    Videoclipuri

    Luati de-aici! Fain realizat clip si piesa...
  8. Eu vorbeam de Bob Dylan ca om, nu ca si artist, caz in care, cum ai subliniat si tu, nu avem comentarii. Mi se pare fortat ceea ce face el la varsta lui, cu turnee prin toata lumea, si la felul cum prezinta, dar d.p.d.v artistic n-am nimic de reprosat, ba chiar il apreciez si ii ascult muzica cu placere.
  9. Saracu' Dylan iar a ramas fara bani... Imi pare rau de el, la varsta lui, ca 'se poarta' prin lume si concerte si turnee... Oricum, din ce-am vazut inregistrari de pe youtube, vocea nu-l prea mai duce, asa ca nu prea 'mai exista' concerte Bob Dylan, ci doar niste ramasite, scrijeleli, dupa parerea mea umila. Si-a cam ratat o retragere onorabila, cred.
  10. John Lennon - Oh Yoko! Bob Dylan - She Belongs To Me Bob Dylan - Love Minus Zero/No Limit Carla Bruni - Quelqu'un m'a dit Jefferson Airplane - Somebody To Love The Killers - Smile like you mean it Allman Brothers Band - Melissa The Kinks - This Time Tomorrow Andrew Bird - Plasticities The Doors - Queen of The Highway Lynyrd Skynyrd - Free Bird Al Kooper/Michael Bloomfield/Steve Stills - You Don't Love Me Red Hot Chili Peppers - Wet Sand ; I could die for you. Rolling Stones - Wild Horses s.a. (astea le-am selectionat la o 'trecere rapida' prin playlistul meu)
  11. Microworkers anyone?
  12. On topic: Eu cred ca fie ai ceva 'talent' i.e. ureche muzicala, ceva nativ, caz in care ar trebui sa te descurci intr-un timp relativ scurt (poate 1 an, si mai putin), altfel cred ca ai mult de tras si munca si antrenament al urechii pentru a ajunge la 'ceva' performante. Se cam leaga chestiile astea si cu cantatul vocal - cred ca daca reusesti sa canti vocal bine - sa nu falsezi, sa nimeresti notele - atunci ar trebui sa le auzi cum trebuie si pe chitara si te-ai putea coordona. Asa mi-am facut eu parerea de la altii, vazandu-i, observand. Altfel... munca munca munca. Eu personal sunt cam in a doua categorie, ureche muzicala nu prea am, voce nix, si ce-am reusit de cand cant (2-3 ani aprox.) este sa recunosc ceva intervale, si poate cateva acorduri elementare, dar oricum mi-e greu. Adevarul e ca nici nu am muncit in acest sens, resemnandu-ma mai degraba. Intr-un cuvant, imi accept situatia ca nu am talent si astfel am cam apucat-o spre 'a ma lasa' decat sa muncesc 'aiurea' intr-un domeniu in care vad ca-mi merge greu(poate nu-s facut pentru asta - nu e greu de acceptat). Caut altceva, unde am mai mult talent nativ. Cu totii avem in vreun domeniu anume si cred ca asa ar trebui sa faca toti, desi poate e cam radicala parerea mea. Cautati si vedeti unde va descurcati mai bine, daca vreti reusita si satisfactie! Nu putem fi toti 'muzicieni'.
  13. Horil

    Cinema Club

    Salutare! Am inceput cu 'Stalker'. Frumos film, desi foarte lent. Dar foarte frumos cinematografic vorbind, interesant concept si un sf "ca-lumea", cu ceva filosofie in el, nu doar "pac pac"(acesta nici nu are asa ceva). Foarte puternica atmosfera creata prin film.
  14. Nici o parere ceva, nici o rosie aruncata? Sau inca nu m-ati nimerit? Ce parere aveti de ultima piesa uploadata? Nu prea obisnuiesc sa-mi dau reply-uri singur la anunturi care nu sunt la mica publicitate, dar mi se mai intampla din cand in cand, ca si acum.
  15. Ceva proaspat... Cantat pe-o chitara imprumutata de la un prieten... M-am jucat putin cu Tracktion 3 la mixaj, dar cred c-a iesit un fel de ghiveci. BT-ul l-am luat de aici: Enjoy! untitled__2.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.