George Condruz

Active Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About George Condruz

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca/Braila

Other Information

 • Band
  Funk'e Fetish
 • Gear
  PRS SE C24

Recent Profile Visitors

1,580 profile views
 1. George Condruz

  Solista caut chitarist

 2. Salut, suntem o trupa de funk-metal din Cluj Napoca si cautam vocalista, cerem: - seriozitate - creativitate - deschidere catre muzica/genuri muzicale - spirit de caterinca (musai) - disponibilitate la concerte. Noi suntem foarte organizati in ceea ce priveste orarul de repetitii(deoarece avem si joburi) , dispunem de sala proprie de repetitii chiar in centrul Clujului cu de toate si mai presus de toate suntem bajeti de gasca. Formula este urmatoarea: chitara, bass, tobe (super clasic). Daca va place piesa de la minutul 02:50 de pe link-ul de mai jos astept mesaj pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/george.condruz.1
 3. Trupa Funk'e Fetish cauta solista, nu mergem neaparat pe ideea de funk clasic,aducem influente din mai multe stiluri incercand sa ne formam un sound cat mai personal. Persoana ideala trebuia sa fie super deschisa pentru toate genurile muzicale: de la jazz la metal sa fie deschisa, serioasa si cu chef de muzica. Avem sala proprie de repetitie cu toate cele, avem cateva compozitii proprii momentan dar suntem deschisi pentru schimbari in functie de voce, stilul solistei. pentru mai multe detalii da-ti-mi un add pe FB apoi un mesaj: https://www.facebook.com/george.condruz.1 - piesa de la min 2:43- ca si referinta pentru ceea ce ne propunem cu trupa. Cheers!
 4. George Condruz

  cumpăr Cumpar Difuzor De Bass

  Te sun eu azi!
 5. -8ohm, -100W -10 toli - ceva mai bun sa nu distorsioneze la volume mai mari. -preferabil din Cluj Napoca.
 6. George Condruz

  Se Cauta Basist Funk/fusion

  Scuze ca am uitat sa mentionez, din Cluj Napoca sa fie.
 7. George Condruz

  Se Cauta Basist Funk/fusion

  Caut un basist experimentat care sa fie deschis in ceea ce priveste genurile muzicale. Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/george.condruz.1 . Tin sa mentionez ca avem si sala noastra de repetitii inclusiv cu amp de bass. Un link cu trupa:
 8. George Condruz

  Jorj , S.i.t.a.(Chitara- Cateva Piese)

  Ceva de la inregistrari cu noua chitara!
 9. George Condruz

  Jorj , S.i.t.a.(Chitara- Cateva Piese)

  https://www.facebook.com/video.php?v=778043995567918&set=vb.100000869745295&type=2&theater&notif_t=video_processed
 10. George Condruz

  Jorj , S.i.t.a.(Chitara- Cateva Piese)

  Addictive drums cu toate expansionurile.
 11. George Condruz

  Inregistrarile Si Clipurile Mele

  F clar tonul, imi place!
 12. George Condruz

  Jorj , S.i.t.a.(Chitara- Cateva Piese)

  Sunt si piese in care linia de bass e cantat de Albert Freeman, fostul basist SITA. Enjoy! Daca e cineva interesat de ce procesor, chitara, bass, programe etc am folosit nu ezitati si intrebati.
 13. Un mic EDIT: Cautam persoane pana in 25-26 ani.
 14. Mentionez ca sunt chitarist in trupa S.I.T.A. dar imi place sa imi mai ocup si parte din timp inregistrand idei proprii . Instrumentul de baza : chitara. Locatie: Cluj-Napoca Astept parerii, intrebari, sugestii. P.S.: O sa incerc sa mentin topicul activ. Cateva din piesele proprii inregistrate acasa ori in camera de camin. P.S. 2: O sa revin si cu piese in care sa ma etalez mai mult...trebe doar sa le inregistrez ).
 15. Cautam basist cu experienta care stapaneste bine instrumentul, care este serios si consecvent. Dorim pe cineva deschis in general la mai toate stilurile muzicale dar mai ales la cele mentionate mai sus( grunge, progressive metal).Avem o serie de piese proprii iar din toamna vrem sa incepem inregistrarile la primul EP. Raspundeti daca doriti ceva serios si aveti timp sa il dedicati trupei. Mai jos o sa pun niste demouri: http://www.mixcloud.com/georgecondruz1/sita-memento-demo/ http://www.mixcloud.com/georgecondruz1/slop-shot/ Chiar va rugam sa ascultati toate piesele de mai sus ca sa prindeti ideea a ceea ce vrem sa cantam.Suntem oameni foarte deschisi asa ca nu ezitati sa raspundeti! https://www.youtube.com/user/SITAOfficial https://www.facebook.com/SITAofficial