www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SausageAssassin

Active Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Gear
    Corzi vocale marca Ardelean, tip tenor.

Recent Profile Visitors

6980 profile views

SausageAssassin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

197

Reputation

  1. Se vinde chitara din titlu, cu mai multe imbunatatiri: Schema originala a unui G400 permitea comutarea intre 3 humbuckere, in pozitiile neck, middle si bridge - nu permitea neck+middle sau middle+neck. Schema a fost refacuta complet ca sa permita neck, neck+bridge si bridge, ca la un SG normal. In locul humbucker-ului din mijloc, a fost pus un P90, care se activeaza folosind un comutator separat. Noul cablaj este mult mai versatil fata de cel initial, avand si sunetul clasic de SG, si cel al unui P90. Dozele de neck si bridge sunt PRS #7, dar nu am gasit nici un retailer care le mai vinde(sunt o serie mai veche, inlocuite de PRS 57/08 pe modelele noi) Doza de middle este un Bare Knuckle Mississippi Queen Bridge-ul este un Gotoh Tune-o-matic, iar tailpiece-ul tot Gotoh Gatul a fost retastat cu taste de otel, mult mai bune decat cele standard care se uzeaza mai usor. Toata munca a fost facuta la lutier, chitara e setata perfect. Prefer sa o dau in Cluj, ca sa poata fi probata. Un SG400 acum e cam ~1650, iar componentele mentionate mai sus, cam tot pe atat valoreaza . Vreau pe ea 2200 usor negociabil. Ofer cadou si un strap Ernie Ball de calitate si o husa proasta, deloc de calitate(dar functionala). Stau la dispozitie pentru orice alte intrebari.
  2. Daca te intereseaza, am un Classic Vibe la 900 de lei - ca si calitate si pret e cam aceeasi treaba cu un Fender.
  3. Am trecut de pe Mexican pe seria CV si am ramas placut surprins. Suna bine, pentru mainile mele are un gat mai comod si are un finish superb. Intotdeauna mi s-au parut ca niste Mexicane cu un aspect mai placut si niste doze mai bune, la un pret mai mic - best bang for your buck pentru un strat in opinia mea. Depinde ce vrei sa canti pe ea - nu prea merge la metale.
  4. Dupa lungi incercari cu diverse amplificatoare, eu personal am ramas pe varianta de procesor + niste boxe mai "zdravene"(monitoare wannabee) - poate iti surade varianta asta. Te ajuta mult la invatat - pui piesa pe youtube, conectezi procesorul la PC, auzi chitara si piesa prin boxe deodata. Ca bonus, nici nu imi bat vecinii in teava - cu amp sim-ul de pe procesor suna boxele decent la orice volum. Oricum, flexibilitatea unui procesor o intrece cu mult pe cea a unui amplificator cu procesor integrat(daca nu cumva au aparut ceva modele dubioase de care nu stiu eu), deci si daca vrei varianta cu amplificator, ti-as sugera sa-ti iei separat un procesor.
  5. Up! E nou nout, abia a fost folosit. Sunt unic proprietar, am cutia originala si toate actele la el. 550 RON, mai negociem
  6. Pret: 600 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: blacker_than_the_blackest_black@yahoo.com Link producator: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-digitech-jamman-solo-looper-phrase-sampler_p1254.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Digitech Jamman Looper, ca nou. Un looper complex, foarte fiabil, abia a fost folosit.
  7. Si daca nu era, crezi ca as trimite-o in gura lupului pe biata fata? . O traumatizez destul si asa.
  8. Si eu sunt pe alte meleaguri in 5-6
  9. Inca ma mai sufera. Vad de o conving sa vina sa te sufere si pe tine Mai ardem o votare? Eu m-as duce pe ideea de noptile 2-3 septembrie
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.