hoenir Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 In 4000-4200 RON.Ce amp m-ati sfatui sa-mi iau? Blackstar id60 1x12(e prea pont pretul si e foarte versatil) Blackstar ht60 stage 2x12 Marshall dsl40c 1x12 Fender hot rod deluxe 3 1x12 Vox AC30 Peavey 6505+ 1x12 c Ce vreau e un ton cat mai versatil(de la clapton,hendrix, la slayer,slipknot sau formatii gen parkway drive,post-hardcore etc).Caut ca ampul sa aibe un clean bun cat si unul de metal,dar nu vad sa gasesc un combo cel putin in banii astea ca sa pot obtine si clean si high gain.Ori sunt ampuri care is foarte bune pe clean si putin gain(blues) asa cum e fender hot rod deluxe 3 ori is gen peavey 6505 care e un monstru la high gain si e varza pe clean.
ValeChitara Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Iti recomand amplificatorul asta: http://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=137130 Vorbeste cu http://forums.rgc.ro/user/7787-viobio/ (Vio) si il poti lua la un pret excelent (sup 3000 ron si iti raman bani si de un cabinet bun). Iti garantez ca ampul asta le face pe toate si le face bine.
FiveseveN Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Caut ca ampul sa aibe un clean bun cat si unul de metal Metalu' ca metalu', dar ce înseamnă pentru tine un "clean bun"? E.g. ce nu ți-a plăcut la cel de pe Peavey? Puțin probabil să găsești un amplificator care oferă și tonuri clasice de blues/rock și metal modern pentru că sunt obiective incompatibile (finale saturate, cu bandă relativ restrânsă vs. liniare, cu bas pregnant). În general cele de metal cu măcar 2 canale pot fi păcălite să sune crunchy sau saturat, cu accent pe medii, dar nu te aștepta să le confunzi cu-n Bluesbreaker sau Plexi. 2
lefmir Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Orice amp higain are canal clean. Pui un egalizator grafic(pedala sau rack) in fata ampului si nu te doare capul(asta daca nu e satisfacator clean-ul lui). blackstar ht60 Chiar ma pregateam sa scriu asta, dar mi-ai luat-o inainte.
hoenir Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Metalu' ca metalu', dar ce înseamnă pentru tine un "clean bun"? E.g. ce nu ți-a plăcut la cel de pe Peavey? Puțin probabil să găsești un amplificator care oferă și tonuri clasice de blues/rock și metal modern pentru că sunt obiective incompatibile (finale saturate, cu bandă relativ restrânsă vs. liniare, cu bas pregnant). În general cele de metal cu măcar 2 canale pot fi păcălite să sune crunchy sau saturat, cu accent pe medii, dar nu te aștepta să le confunzi cu-n Bluesbreaker sau Plexi. Pai cam asta e dilema mea, nu cred ca exista unul sa fie cat si clean si high gain.Asta inseamna la mine clean bun de minutul 2:30in colo.
lefmir Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Pai cam asta e dilema mea, nu cred ca exista unul sa fie cat si clean si high gain.Asta inseamna la mine clean bun de minutul 2:30in colo. La cantitatea aia de reverb orice amp va suna...wow.
FiveseveN Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 La cantitatea aia de reverb orice amp va suna...wow. Cam așa-i. Sunt destul de sigur că poți obține așa ceva și din 6505 sau HT60. În exemplul de mai sus contează și controlul de ton de la chitară.
hoenir Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 (edited) Cam așa-i. Sunt destul de sigur că poți obține așa ceva și din 6505 sau HT60. În exemplul de mai sus contează și controlul de ton de la chitară. Cu 6505 nu cred,cu ht60 is constient de asta, ht60-u are cleanuri bune,doar partea de high gain nu prea ma multumeste.Nu cred ca e posibil sa poti scoate un modern tight high hain gen Edited July 13, 2014 by hoenir
FiveseveN Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Se poate, cum să nu. Contează și ce pui înainte (câte corzi și câte Tube Screamere) și după (câte microfoane și câte track-uri). 1
Recommended Posts