aleexrobin Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Salut Am o intrebare si o sa credeti ca este cea mai prosteasca ... Eu ma duc la sala de 2 saptamani si intamplator am dat de niste tipi de pe internet care zic ca daca faci sala si pui muschi pe tine iti pierzi mobilitatea la chitara(practic numai poti sa canti cum trebuie) ... nu vreau asta si nici de sala nu vreau sa ma las... E posibil asa ceva? Stiu ca o sa radeti ...
guitarhead Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Lal, e un simbure de adevar, dar care tine de fapt mai mult de mobilitatea articulatiilor, nu de masa musculara, per se ... ... daca nu tragi da Fe. pina iti anchilozeaza minutzele, ar trebui sa fie ok.
Razvan S. Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Batio merea la sala de mult si rupea in vremea aia la chitara. Also: 3
otringal Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 nu iti scade nimic, dimpotriva, mobilitatea creste, insa de cele mai multe ori cand faci sala la inceput, o sa treci printr-o perioada de rigiditate a articulatiilor si a tendoanelor ca reactie post-inflamatorie la stres. De asemenea, iti vei simti degetele mai groase in urma "trasului" ... insa per total, o sa ai viteza de reactie, vascularizarea si intreaga cale neuro-musculara mult mai dezvoltata ... atentie doar sa nu te accidentezi. Daca-ti rupi vreo mana, cade tot ce ti-am zis
aleexrobin Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Pai multumesc de raspunsuri ,oricum nu ma duc des si vad pana acum cant exact ca inainte
otringal Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ti-am zis, sa nu te sperii daca o sa canti mai bine la bun.
Ironside Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Cica o sa cinti mai bine ca se vascularizeaza nu'sh ce... LOL. N-o sa cinti nici mai bine, nici mai rau. Singura chestie care te va enerva va fi eventuala febra musculara la antebrate si oboseala de dupa antrenament. Oricum dupa ce vii de la sala, prioritatea e mincarea, nu chitara, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
otringal Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 daca nu conteaza vascularizarea si nici caile nervoase motorii, leaga-ti tu strans venele din antebrat cu o sfoara pana simti furnicaturi reci si apoi canta la fel de bine ca atunci cand n-ai nimic strangulat
Recommended Posts