Crypto Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) Aveți vreo idee ce lungime au corzile de chitară din comerț? Mi-ar trebui un set mai gros (72-17 sau apropiat) de vreo 101-105 cm pentru montat în chitara la care lucrez acum (bariton long scale 34") Edited June 16, 2014 by Cryptopsy
alinu_tau Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Daca l-ai facut "string tru body" nu o sa-ti ajunga in lungime cele de chitara. Cauta un bridge cu gauri in spate, sau da-i tu gaurile la asta din poza.
Crypto Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 e toploader bridge-ul. am încercat Rotosound Rotoblues și aparent coarda mi mare ajunge fără probleme. Celelalte nu le-am încercat, oricum aș prefera un set mai gros, dar nu as vrea să le iau cu riscul că nu o să-mi ajungă.
George M. Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Intr-un set corzile au toate aceeasi lungime (cel putin asa am intalnit eu), asadar, daca acea coarda Mi pe care ai incercat-o ajunge la cea mai indepartata cheita, atunci setul ti se potriveste. Ai mai putea incerca corzi pentru bas piccolo, insa cam greu de gasit un set de 6, poate chiar imposibil, doar la comanda (custom). Edited June 17, 2014 by George M.
alinu_tau Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Am masurat eu acum un mi subtire de la Rotosound, are 95 cm. Vad ca nu ai prelucrat inca headstock-ul, astupa gaurile si fa altele, iar primele 2 cheite muta-le in partea de jos, ceva gen EVH
Crypto Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Am masurat eu acum un mi subtire de la Rotosound, are 95 cm. Vad ca nu ai prelucrat inca headstock-ul, astupa gaurile si fa altele, iar primele 2 cheite muta-le in partea de jos, ceva gen EVH exact asa aveam și de gând. Mulțumesc!
Recommended Posts