bach Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Trupa cu repertoriu si material inregistrat pentru un prim album, cauta vocalist si basist care sa guste si sa cante genul heavy/power metal. Trupa se afla laTimisoara, este o trupa activa cu zeci de concerte in tara. Cautam doar oameni cu experienta si dispusi sa se implice 100% in acest proiect, trup si suflet ! Detalii de contact la: alincocean@yahoo.com tel: 0737 060 035 1
adiris Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 buna...... ce sa zik, nu stiu cu ce sa-ncep dar voi fi foarte pe scurt. stau de ceva timp pe tusa ka vocalist de rock,eu fiind din orasul Orastie (HD) nu prea departe de Timisoara zik eu.... eu zik sa-mi trimiteti piesele daca se poate si in format negativ, as vrea sa imprim vocea mea pe ele si sa vedem ce iese. vocea mea trage a Minculescu si Bitman de pe vremurile bune ale rockului romanesc daca nu va place asta e. Va multumesc. 1
bach Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Tobar am gasit, ramane valabil pentru vocalist si basist!
Shimmy Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) Da. Suna sau trimite mail la adresa de mai sus! Edited January 8, 2015 by Shimmy
Recommended Posts