www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

made in usa ... made in america

Guest arosulescu

Recommended Posts

Guest arosulescu

sal ..

lamuriti-ma si pe mine care e diferenta intre cele doua doze duncan... pe spatele uneia scrie ca-i in usa , pe spatele celeilalte ca-i in america.. di ce wai????

sal ..

lamuriti-ma si pe mine care e diferenta intre cele doua doze duncan... pe spatele uneia scrie ca-i in usa , pe spatele celeilalte ca-i in america.. di ce wai????

Wai... eu cred ca una-i facuta in USA si una undeva in America:).

Guest arosulescu

e vorba despre seymour duncan. Intreb si io ca prostu dupa cum ati observat deja . Povesteam cu tehnicul celor de la cargo despre duncan si i-am zis ca am o doza pe care scrie ca-i facuta in sua . Replica lui mi-a dat de inteles ca, cele pe care scrie made in america ar fi mai ... bune sau ma rog mai cu mot... pentru ca unul din chitaristii celor de la cargo are tot seymour duncan dar pe spatele careia ar scrie ca-i in america si deci ar fi o oarecare diferenta... asa ca intrebarea era usor usor justificata...

e vorba despre seymour duncan. Intreb si io ca prostu dupa cum ati observat deja . Povesteam cu tehnicul celor de la cargo despre duncan si i-am zis ca am o doza pe care scrie ca-i facuta in sua . Replica lui mi-a dat de inteles ca, cele pe care scrie made in america ar fi mai ... bune sau ma rog mai cu mot... pentru ca unul din chitaristii celor de la cargo are tot seymour duncan dar pe spatele careia ar scrie ca-i in america si deci ar fi o oarecare diferenta... asa ca intrebarea era usor usor justificata...

Daca e America de Nord (sau de Sud), asta cred ca este singurul produs pe care scrie in ce continent e facut (in loc de tara sau stat):) Cica Newton era atat de cunoscut (in perioda de atunci) ca era suficient ca pe o scrisoare expediata din China si adresata lui, sa scrie "lui Newton, in Europa" si ajungea la el.

Ai incercat cele doua , comparativ ?

Sa scrie pe ele Electroputere Craiova daca sunt bune atuncea sunt OK doar no fi vestigii istorice descoperite in Comoara lacului de argint , Duncan asta no fi fiul lui Manitou

sau una USA este de dupa razboiul civil , iar cealalta America este facuta in timpul slavagismului din sud , cu fire izolate cu bumbac recoltate de Unchiul Tom

Edited by karpi

Povesteam cu tehnicul celor de la cargo despre duncan si i-am zis ca am o doza pe care scrie ca-i facuta in sua . Replica lui mi-a dat de inteles ca, cele pe care scrie made in america ar fi mai ..

Eu cred ca a vorbit gura fara el. S-a dat si el mare ca e cunoscator. Mi se pare o mare prostie... Parerea mea...