Stefan B Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Primul meu post pe formul vostru, Cand la chiatara de 5 ani buni si as vrea sa ma sfatuiesc cu voi in legature cu aranjamentul pentru " Fata in boxeri si tricoul alb - Vama " Pana acum am scris atat din melodie INTRO e|------------------------------------------| B|-----------------------------------5------| G|--4p2----4p2----4p2----4p2----4/6----6/5--| X2 D|------------------------------------------| A|------------------------------------------| E|------------------------------------------| e|------------------------------------------| B|------------------------------------------| G|--4--2-------------2-2-------------2------| D|--------4~------4------4~----2/3/4--------| A|------------------------------------------| E|------------------------------------------| |-------------------------------------------| B|-----------------------------------5------| G|--4p2----4p2----4p2----4p2----4/6----6/5--| X2 D|------------------------------------------| A|------------------------------------------| E|------------------------------------------| Cum vi se pare pana aici ?
sam Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 (edited) Salut si bine ai venit! Nu stiam piesa, i-am dat play acum e YT si am cantat dupa tab-ul tau. E ok, alea-s notele dar dupa 5 ani de chitara nu mi se pare ceva surprinzator sau laudabil ca poti scoate 5 note dupa ureche. Plus ca nu stiu ce mare sfatuiala s-ar putea face in jurul celor 5 note care alea sunt, nu prea ai ce mare lucru sa faci cu ele Edit: Scuze daca ti-am parut arogant sau nesimit dar mi s-a parut prea simpla tema ca sa faci o dezbatere publica din asta, in sensul asta era interventia mea. Edited May 31, 2014 by sam 3
Mihai Souca Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Salut! Am ascultat si eu acuma. Daca vrei sa o canti la o fata, infloreste unpic notele. Daca acompaniezi cantecul e ok INTRO e|------------------------------------------| B|--3p2----3p2----3p2----3p2----3/5--5-5\3--| G|--4p2----4p2----4p2----4p2----4/6----6\5--| X2 D|------------------------------------------| A|------------------------------------------| E|------------------------------------------| e|------------------------------------------| B|------------------------------------------| G|--4--2-------------2-2-------------2------| D|--------4~----2h4------4~----2/3/4--------| A|------------------------------------------| E|------------------------------------------| e|-------------------------------------------| B|--3p2----3p2----3p2----3p2----3/5--5-5\3--| G|--4p2----4p2----4p2----4p2----4/6----6\5--| X2 D|------------------------------------------| A|------------------------------------------| E|------------------------------------------| 2
Suzaan Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Edit: Scuze daca ti-am parut arogant sau nesimit dar mi s-a parut prea simpla tema ca sa faci o dezbatere publica din asta, in sensul asta era interventia mea.
Recommended Posts