www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

da nu trebuie sa o comanzi de pe net.. o gasesti la pro guitar..

si oricum e o kitara destul de slaba k toate modelele JS de la jackson.. poate dak ii skimbi dozele mai iese ceva..

Posted
da nu trebuie sa o comanzi de pe net.. o gasesti la pro guitar..

si oricum e o kitara destul de slaba k toate modelele JS de la jackson.. poate dak ii skimbi dozele mai iese ceva..

slaba in ce sens... adica de exemplu e mai buna decat un squier standard fat stratocaster ??.. toata chestia este ca imi place f mult cum arata...

Posted

slaba adik e facuta in india si are dozele stock proaste..

si grifu e mai gros decat la modelele japoneze..

Posted

iup .. griful e mai gros si mai prost finisat .. sa nu mai spun ca scartie cand il misti :) . dozele sunt slabe .. nu e balasata deloc klumea. In fine .. s-a mai discutat odata problema asta aici .. atunci am propus sa cumpere o chitara js30 dinky japan care se gaseste aci pe forum si de vanzare si sa ii puna nixte doze SD de care vrei si te scoti la aceeasi bani cu o chitara mult mai buna decat noua.

Posted (edited)

mai stange niste bani si dak vrei musai jackson kelly ia-ti model japonez cu seymour duncan pe el, griful finisat klumea, floyd rose kiar dak e licence da e ok..

ps : s-ar putea sa aiba doze duncan design astea japoneze nu bag mana in foc pt k din cate am intzeles o sa puna seymour duncan pe toate modelele in afara de alea indiene :)

http://www.proguitar.ro/index.php?page=sub...are%20electrice

http://www.jacksonguitars.com/products/sea...rtno=2912000522

Edited by Sylviu
Posted

eu am JS30 Dinky

si ce sa zic...nu e o kitara rea dar nici kiar grozava.pentru acasa merge.a mea are licenta de floyd rose.la mana e destul de comoda.trebuie neaparat reglat floydu' ca e ca naiba reglat din fabrica.si atacul.eu i-am schimbat corzile in prima zi dupa ce am luat-o cu d'adario de 0.10 si dupa aia i-am facut floydu.imediat si-a schimbat sunetul. :) dozele...depinde ce te astepti tu de la ele.nu te opreste nimeni sa le schimbi.una peste alta,i-as da nota 7 pe o scara de la 1 la 10.pentru banii pe care i-am dat pe ea... :)

Posted

Grea din cale afara sa sti ca nu e .. problema e ca la modelele ieftine si medii au balansul extrem de prost si pica in grif , si o sa canti 1 minut .. o sa mai ridici griful .. ceea ce nu e bine deloc . Cand canti nu trebuie sa sustii griful cu mana ptr ca pierzi din viteza, mobilitate etc.