Dani Baciu Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Chitara super tare o ciobitura intr-un colt dar suna super
Victor Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 daca nu pui un model, pret, poze cu chitara pe care o vinzi si ciobitura in cauza, obisnuieste-te cu chitara pentru ca o vei detine mult timp de acum incolo 2
otringal Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 vand si eu casa, are o fereastra rupta, in rest super jmechera, incap bairame, nebunii, vrajeli, petreceri, nunti, botezuri, alea alea, chiar si decese dak te enerveaza bagabontzii si vrei sa le dai la pateu 4ever cu respect boss 1
Pava Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 cine suna super tare, ciobitura? cred si eu la banii astia.. 1
Pava Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 care bani ? cred ca sunt d'aia oficiali din Botswana, vba aia, dai un ban si stii ca face... 1
mathe adrian Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Chitara super tare o ciobitura intr-un colt dar suna superE din marmura sau granit? Putem crapa lemne pe ea daca e super tare? Acum, daca nu ai pus la misto anuntul, vezi ca ai sectiunea de regulament, pret, poze, descriere clara, model, etc......
ammons Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Chitara super tare o ciobitura intr-un colt dar suna super ...Ofer la schimb instrument care sună bine, nu prost. Nu mai e nou dar nici tocmai vechi. Adaug că la el se cântă ușor nu greu, chiar dacă într-o anumită poziție e incomod. Crede-mă pe cuvânt.
Recommended Posts