www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Intrebare Toneprint-Tc Electronic


Recommended Posts

Salutare!

 

Am si eu o intrebare pentru cei care folosesc tehnologia de Toneprint de la TC respectiv Beam pt telefon.

Nu ma pricep si nu am avut Smartphone pana acuma dar am hotarat sa imi iau unul pt Toneprint(!) modelul ales Vodafone Smart III, am vrut ceva ieftin, am studiat si am vazut ca imi trebuie Android (asta are 4.1.1.-whatever that means).

Buun zis si facut am instalat aplicatia, am facut toooate chestiile din instructiuni(gen volume deschise,actualizare firmware, updates,bagat doar chitara-pedala(apropos Hall of Fame reverb)-amp)si nu se intampla nimic...a mai patit cineva de genul, are cineva telefon din asta sau care se pricepe la telefoane? poate fi compatibil?...doar are difuzor(inca maricel)iar sunetul digital trece prin doza/pedala ca aveam raspuns din placa de sunet...totusi blestamatia aia de bec nu se face verde!

Pe forum la TC nu am gasit decat anumiti pasi care i-am facut ulterior (gen actualizare firmware) ca nu stiam...sa fie telefonul totusi?

 

Link to comment
Share on other sites

Asigură-te că:

  • ai chitara băgată direct în pedală, fără alte efecte între ele
  • controalele de volum și ton sunt la maxim
  • ai pus difuzorul în dreptul dozei selectate
  • pedala e setată pe "Tone Print"
  • încerci să descarci un tone print compatibil cu pedala ta.

Dacă tot nu merge, conectează telefonul (prin ieșirea pt. căști) direct la pedală, cu un cablu/adaptor jack mic—jack mare.

 

 

 

am hotarat sa imi iau unul pt Toneprint(!)

Sunt sigur c-o să-ți fie util și pentru alte lucruri, dar în cazul ăsta nu era mai simplu cu un cablu USB?

Link to comment
Share on other sites

Nu prea inteleg ce inseamana "încerci să descarci un tone print compatibil cu pedala ta" tonurile respective nu sunt toate disponibile din moment ce le pot vizualiza pe telefon si incarca din laptop in pedala?

"Dacă tot nu merge, conectează telefonul (prin ieșirea pt. căști) direct la pedală, cu un cablu/adaptor jack mic—jack mare."=buna asta(singura care nu am incercat-o)desi am vazut-o pe forum la TC intr-o bad english de zicea ala sa pui difuzorul de la casca langa doza!!! evident eu am incercat :tardlol: acum am inteles ce a vrut sa zica,cand ajung acasa o sa incerc.

Ideea telefonului este ca nu vreau sa ma car dupa mine cu laptopul la sala sau live,desi prin aplicatia Beam nu poti sa importi preseturile tale customizate, dar sper ca Tc-ul sa gaseasca un raspuns tehnic la asta ca sunt multe cereri de genul pe forum.

Link to comment
Share on other sites

Nu prea inteleg ce inseamana "încerci să descarci un tone print compatibil cu pedala ta" tonurile respective nu sunt toate disponibile din moment ce le pot vizualiza pe telefon si incarca din laptop in pedala?

Compatibil înseamnă ce e listat când le sortezi "By Product" și alegi Hall of Fame-ul. Adică ăstea: http://www.tcelectronic.com/hall-of-fame-reverb/toneprints/ Dacă prin USB merg înseamnă că-s compatibile. Evident n-ai cum să descarci un TP de chorus pe pedala de reverb (deși comunitatea hackerilor încearcă de ceva timp să elimine acest obstacol).

 

 

 

sper ca Tc-ul sa gaseasca un raspuns tehnic la asta ca sunt multe cereri de genul pe forum

E mai complicat să descarci informația din pedală prin același canal (e.g. difuzorul amplificatorului -> microfonul telefonului). Poate nu "complicat" e termenul potrivit, căci principiul e același, dar distorsiunea e mai mare și apar aceleași probleme ca atunci când încerci să intri online prin modem cuplat acustic, pe linia telefonică de la Pocreaca. Să descarci din PC în telefon (eventual PC -> web -> telefon) preset-urile tale ar trebui să fie mai simplu, nu știu dacă există deja funcționalitatea asta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

La mine nu face nici un fel de zgomot inainte decat atunci cand transfera (asa cum se intampla si in videourile de pe net) still am incercat aseara si cu cablu/adaptor jack mic—jack mare si tot nu merge,poate are pedala vreo buba...ca deja nu mai am nici un fel de idei...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.