FlowerPower14 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Tadadadaaam!! O piesa noua de la BG care va va duce cu gandul la Black Sabbath, castele medievale si domnite!! Ihaa! Long live rock 'n' roll ! Facebook => poze, noutati, bla bla-uri Youtube => clipuri dragute si amuzante(iep, avem si din alea), noi in actiuneee (live) Soundcloud , Twitter => anyone? Thank you! https://www.youtube.com/watch?v=kiYUeJBtM_o 7
Capitanul_Nam Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Ce zici sam, mergem la concert cand vin oamenii prin Ploiesti? Vrem album, vrem album, vrem album! Edited April 2, 2014 by Capitanul_Nam 2
lefmir Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) Misto, misto! Dar: tonul de ritm e prea bright si iti acopera vocea, taie prea mult in mix si e cam repetitiv pana la un moment dat. Buna ideea cu double tracking pe ritm, n-ar fi stricat un double tracking si pe voce! Oh...and I see what you did there....the Plant-ish OOOooooh cu o tona de reverb. Nice! Partea de final imi aduce putin aminte a Phoenix in vremurile bune. Edited April 3, 2014 by lefmir
FlowerPower14 Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Well, primele mele ganduri cand ascult o piesa nu sunt "chitara de pe stanga are prea multe medii" dar mersi ) 1
lefmir Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Nici eu, dar ma daca deranjează ma gandesc. Ia-o ca pe o critica constructiva, cam singura pe care o s-o primești probabil. cu placere
FlowerPower14 Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 Pai poate tu te ocupi cu asa ceva si ai urechea mai formata decat majoritatea na.. 1
Capitanul_Nam Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) Well, primele mele ganduri cand ascult o piesa nu sunt "chitara de pe stanga are prea multe medii" dar mersi ) You win the internet!!! Cer permisiunea de copyright pentru a imi adauga fraza asta la semnatura Da, se poate o mai buna masterizare. Da, se poata mai multa diversitate compozitionala. Da, se poate alt ton pentru chitari. Dar nu ii ascult ca studiu de caz pentru un seminar de sunetisti, ci pentru exuberanta adolescentina pe care reusesc sa o transmita prin muzica, pentru pasiunea cu care canta si care se simte in fiecare nota si pentru ca pur si simplu imi infuzeaza o stare de bine. Edited April 3, 2014 by Capitanul_Nam 1
lefmir Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Bai, am zis si eu ceva care sa-i ajute sa se perfectioneze, nu sa-i imbalosez inutil ca pana la urma vorba lui hendrix: lauda excesiva duce la pierderea concentrarii si urmaririi telului. Si e adevarat... Asa daca nu conta sunetul si contau "woooo noteleee " si "woooo voceeea " de ce drac n-ati inregistrat cu un cartof? 1
FlowerPower14 Posted April 3, 2014 Author Posted April 3, 2014 (edited) you win guys )) Si apreciez, baieti! Multumesc! Edited April 3, 2014 by FlowerPower14
FlowerPower14 Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 (edited) Un articol dragut despre cum a fost compusa piesa si despre ce mesaj vrea sa transmita http://www.jurnalrock.ro/bohemian-groove-lanseaza-piesa-blindfold/ Edited April 8, 2014 by FlowerPower14
mike_KidLazy Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ce-mi place cel mai mult la soundul vostru e felul in care se "impletesc" chitara cu bassul, si ca bassul e pronuntat, se simte in mix. Foarte misto, good job, guys! 1
Recommended Posts