mckenu Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Salut! Am o inregistrare din care as vrea sa scot un sunet mai bun. Ma puteti ajuta cu un program sau cu vreo sugestie? Mlutumesc anticipat!
sam Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Daca ai da mai multe detalii sigur te-ar ajuta cineva. Ce inseamna mai bun? E voce, e chitara, sunt toate instrumentele? Ce ce e trasa? Cum se prezinta acum? Etc, etc, etc... Sau vrei un soft in care sa bagi o inregistrare facuta cu telefonul la un concert, sa apesi un buton si sa ti-o scoata ca pe album? 1
mckenu Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 E o inregistrare a unei piese cu toate instrumentele si voce, facuta cu o camera video profesionala. Pe mine ma intereseaza sa scot doar inregistrarea audio la un nivel cat mai bun...
Capitanul_Nam Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Daca microfonul camerei este cel cu care ai inregistrat, nu mai ai ce sa ii faci. Ca sa te poti juca cu intrumentele individuale si, spre exemplu, sa scoti chitara in evidenta la un solo trebuie sa inregistrezi fiecare instrument individual si sa le aduci pe toate la un loc la final. 1
CernoBill Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 tot ce poti face e sa transferi sunetul de pe camera musai in format lossless (wav, nu mp3), si sa te joci cu ceva egalizator sa mai scapi de frecvente aiurea, eventual sa incerci sa te bagi si in m/s processing. daca, insa, ai artefacte pe inregistrare, (zgomot de fond, pocnituri, etc), alora nu prea ai ce sa le faci. 1
lefmir Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 da-mi un pm cu inregistrarea sa vad despre ce e vorba. Ti-o pot face eu, dar nu garantez ca o sa iasa ca de studio. Depinde si ce material brut am. 2
Recommended Posts