Beginner. Nr.3 Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Salutare, As dori sa imi cumpar o noua chitara electrica. Genurile pe care as vrea sa le cant in special ar fi metal,hard rock [pantera,metallica],dar sa sune relativ bine si pe clean. Pretul sa fie maxim 450 de euro. Mai jos o sa postez linkuri cu ce am gasit si eu: http://www.muzicastore.ro/chitara-electrica/chitara-electrica-lag-arkane-a-200-matt-black/ http://www.muzicastore.ro/chitara-electrica/chitara-electrica-ltd-mh-103qm/ As vrea cateva pareri si despre firma LAG. Astept sugestiile voastre,multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 As vrea cateva pareri si despre firma LAG. Parere buna despre acustice, electrice n-am incercat. Ingrijite, bine finisate, sunet bun, am fost placut impresionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Dupa parerea mea pentru ce vrei tu ai avea nevoie cu o chitara cu corp din mahon si 2 doze duble. Chitarile de mai sus nu sunt rele, dar paltesti mai mult finisajele. La banii astia ar fi bine sa eviti chitarile cu Floyd Rose, sistemele tremolo sunt destul de slabe calitativ si se uzeaza relativ rapid. Sunt cateva sisteme Floyd mai fiabile, dar de obicei le gasesti pe chitarile mult mai scumpe. Dupa ceva timp risti sa nu iti mai tina acordajul, in plus sunt desul de greu de setat si schimbat corzile. Un alt dezavantaj ar fi ca mananca din sustain si din ton o gramada. Pentru hard si heavy cea mai buna reteta (dupa umila mea parere) sunt chitari cu bridge fix, corp mahon, si grif neckthru sau setneck. In felul asta ai cel mai bun sustain si un ton cald si bine definit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 (edited) si un ton cald si bine definit. Da, mai ales pe riff-uri Pantera la banii aia eu, decat Ibanez sau nu stiu ce, as merge pe Kramer sau Charvel : Edited March 24, 2014 by alinu_tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 De ce nu, ia uite aici: Riff de Pantera Clean misto Deci indeplineste ambele conditii Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 (edited) Nu, pe mine m-a pufnit rasul ca ai zis de "ton cald" Unde? Pe "Cowboys from Hell", sau "Cemetery Gates"? Edited March 25, 2014 by alinu_tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts