www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Beginner. Nr.3

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    LTD EC401
    Amplificator Fender 15W

Beginner. Nr.3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dispunem de multe idei si avem compozitii proprii. Trupa o vad in genul celor de la Alter Bridge (nu astept o voce ca a lui Myles, ma refer la stil), poate si un pic de screaming, dar nu ne axam pe asta. Insa daca melodia cere screaming si vocalul il simte, de ce nu? Suntem deschisi la orice propuneri! Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati pe facebook: https://www.facebook.com/victor.vic.911
  2. Salutare, As dori sa imi cumpar o noua chitara electrica. Genurile pe care as vrea sa le cant in special ar fi metal,hard rock [pantera,metallica],dar sa sune relativ bine si pe clean. Pretul sa fie maxim 450 de euro. Mai jos o sa postez linkuri cu ce am gasit si eu: http://www.muzicastore.ro/chitara-electrica/chitara-electrica-lag-arkane-a-200-matt-black/ http://www.muzicastore.ro/chitara-electrica/chitara-electrica-ltd-mh-103qm/ As vrea cateva pareri si despre firma LAG. Astept sugestiile voastre,multumesc!
  3. Salut,am primit acum multa vreme niste echipamente de la un prieten si nici pana azi nu am aflat ce sunt ele de fapt. Caut pe cineva care a mai vazut ceva asemanator si poate sa-mi dea cateva detalii despre ele.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.