www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ar fi utilă o poză, un număr de serie sau măcar vechimea ("de cînd o are"). Așa ar fi probabil să-ți dai seama ce model este.

De exemplu, seria Artist, în genere, are ceva vechime, incluzînd perioada "pre-lawsuit" (dacă nu greșesc). Totuși, ea conține și modele foarte noi, fără prea multă legătură cu cele vechi, cum ar fi seria ART.

Deci nu cred că-ți poate răspunde nimeni fără a ști exact despre ce e vorba, pentru că diferențele sînt multe și mari între modelele seriei Artist.

Posted

Daca arata fix ca un LP, este PRE-lawsuit (sau "lawsuit era"), daca are chestii schimbate, este post! Interesant ar fi sa ai un exemplar "pre".. adica ceva de pe la mid-70's toamna :-P . Desi NORLIN a achizitionat Gibson in '74 (dupa care au si construit niste mizerii in perioada imediat urmatoare - asta comparativ cu calitatea perioadei precedente), a mai durat un pic pina s-au prins ce si cum, si toate nebuniile legale-juridice, etc... Asadar, Japan Inc. a reusit sa mai strecoare niste produs pina prin '76-'77, --ideal chitara ta ar fi din zona AIA ** ...oricum, ei fac niste chitare superbe si in ziua de azi (ma refer la "cOpii" 1 la 1), dar sint strict pt. piata lor interna. :rock:

• Like 1
Posted (edited)

sry, nu e Ibanez (methinks).. Daca te uiti pe headstock. logo-ul e corect, ca stil (precum si "diamond"-ul).. dar arata f. neingrijit, sint decupate/aplicate de cineva. Desi oricum arata a ceva mai low-end (vezi lacul si cheile, care sint varza), chiar si asa Ibanez ar fi facut ceva de calitate. :spidey:

Daca cumva m-am inselat, ar ajuta ser.#, de pe neck-plate (in caz de set-neck, # ar fi pe spatele headstock-ului).

Edited by guitarhead
Posted

Nu are serialul trecut pe neck-plate.Iar pe headstock unde ar trebui trecut e sters:)).

Mhm,basically nu e lipit nici-un fel de sticker,e vopsit sub lac,diamoundul cu logoul.Si inteleg ce vrei sa spui dar pare oarecum intentionat,colturile opuse sunt la fel la varfuri.Daca e intradevar ibanez mai low-end cat ar valora?Aceeasi intrebare daca e o copie a...unei copii :))

Posted

Poti incerca sa trimiti un mail la ei,cu niste poze clare,poate cine stie...

Avea un amic asa ceva mai demult,zicea el Ibanez lawsuit...nu mi s-a parut cu nimic peste un epiphone de 600 de lei,fapt pentru care i-am si spus ca e o chinezarie:),copie la copie cum spui tu.

Pe de alta parte,daca ar fi un model lawsuit,nu crezi ca ti-ai da seama de la primele 2 note?Chitarele alea au fost facute sa sune a Gibson,nu sunt low end deloc.

Uite aici cam cat costa una ''adevarata'' :lol:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xibanez+lawsuit+lespaul&_nkw=ibanez+lawsuit+lespaul&_sacat=0&_from=R40

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.