Alberto Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Vroiam sa cumpar aceasta chitara de la un amic.v-a trecut vreodata o astfel de chitara prin mana?ce pareri aveti?
djentleman Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Nici eu nu mananc carne. Specifica modelul macar daca vrei sa iti raspunda cineva ceva util. 1
Alberto Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 nu se specifica nici un model pe ea,si nu stiu daca e lawsuit sau pre-lawsuit
Adi M Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Ar fi utilă o poză, un număr de serie sau măcar vechimea ("de cînd o are"). Așa ar fi probabil să-ți dai seama ce model este. De exemplu, seria Artist, în genere, are ceva vechime, incluzînd perioada "pre-lawsuit" (dacă nu greșesc). Totuși, ea conține și modele foarte noi, fără prea multă legătură cu cele vechi, cum ar fi seria ART. Deci nu cred că-ți poate răspunde nimeni fără a ști exact despre ce e vorba, pentru că diferențele sînt multe și mari între modelele seriei Artist.
guitarhead Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Daca arata fix ca un LP, este PRE-lawsuit (sau "lawsuit era"), daca are chestii schimbate, este post! Interesant ar fi sa ai un exemplar "pre".. adica ceva de pe la mid-70's toamna :-P . Desi NORLIN a achizitionat Gibson in '74 (dupa care au si construit niste mizerii in perioada imediat urmatoare - asta comparativ cu calitatea perioadei precedente), a mai durat un pic pina s-au prins ce si cum, si toate nebuniile legale-juridice, etc... Asadar, Japan Inc. a reusit sa mai strecoare niste produs pina prin '76-'77, --ideal chitara ta ar fi din zona AIA ** ...oricum, ei fac niste chitare superbe si in ziua de azi (ma refer la "cOpii" 1 la 1), dar sint strict pt. piata lor interna. 1
Crypto Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 dacă e vorba de chitara care aparea pe un grup facebook la un moment dat, din câte am reținut este o chitară asemănătoare LP la care i s-a lipit o siglă ibanez. 1
Alberto Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 (edited) Astea ar fi cateva poze cu ea.Numai are dozele originale,cele actuale le are de pe un epiphone ultra 2 din cate am inteles.Si butoanele de la potentiometre sunt de asemenea de pe epiphone. Edited March 16, 2014 by Alberto
guitarhead Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 (edited) sry, nu e Ibanez (methinks).. Daca te uiti pe headstock. logo-ul e corect, ca stil (precum si "diamond"-ul).. dar arata f. neingrijit, sint decupate/aplicate de cineva. Desi oricum arata a ceva mai low-end (vezi lacul si cheile, care sint varza), chiar si asa Ibanez ar fi facut ceva de calitate. Daca cumva m-am inselat, ar ajuta ser.#, de pe neck-plate (in caz de set-neck, # ar fi pe spatele headstock-ului). Edited March 16, 2014 by guitarhead
Alberto Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 Nu are serialul trecut pe neck-plate.Iar pe headstock unde ar trebui trecut e sters:)). Mhm,basically nu e lipit nici-un fel de sticker,e vopsit sub lac,diamoundul cu logoul.Si inteleg ce vrei sa spui dar pare oarecum intentionat,colturile opuse sunt la fel la varfuri.Daca e intradevar ibanez mai low-end cat ar valora?Aceeasi intrebare daca e o copie a...unei copii )
bolly Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Poti incerca sa trimiti un mail la ei,cu niste poze clare,poate cine stie... Avea un amic asa ceva mai demult,zicea el Ibanez lawsuit...nu mi s-a parut cu nimic peste un epiphone de 600 de lei,fapt pentru care i-am si spus ca e o chinezarie:),copie la copie cum spui tu. Pe de alta parte,daca ar fi un model lawsuit,nu crezi ca ti-ai da seama de la primele 2 note?Chitarele alea au fost facute sa sune a Gibson,nu sunt low end deloc. Uite aici cam cat costa una ''adevarata'' http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xibanez+lawsuit+lespaul&_nkw=ibanez+lawsuit+lespaul&_sacat=0&_from=R40
Recommended Posts